Scudo Sports

ikinci el kadro aranıyor..

çağatay benim bildiğim kadarıyla xaos daha iyi...
ama sen genede 1 gürsel abiye danış olmadı istemediğin parçaları çıkarttırabilirsin
ben mesela parça alacağım zaman mtb me kron xaos kadro üstüne duke race maşa taktırcam
bildiğim kadarıyla kron un üstündeki zoom maşa çok iyi değil...

1de al artık 1 şeyler de kurtulalım be :p

Scudo
Arkadaşlar abime bir Kron kadro alıp üstündeki parçaları ona aktardık dolayısıyla eski bisikletinin kadrosu ve çatalıyla boşa çıktı... Modeli : Bisan Mount Blanc (chromoly) çatalıyla beraber, Boyu elimle ölçtüm 44 cm. Bilmem işinizi görürmü ?
Selamlar...

abi şu bizimkileri bi kandırsam hemen gidip NG350 alacam.bi tane ama bakalım..ne diyecekler..:D:D:D

krbyk konun 2005 te açıldığını hatırlatmak isterim .büyük ihtimalle çoktan almıştır bi kadro
yinede son cevabı arkadaşın kendisi verir
iyi forumlar

--------------------------------------------------------------------------------

aslında bana komple bisikletinizi de satabilirsiniz..mtb ,yol hiç farketmez.ben hepsini iyi kullanıyorum..bmx ler hariçç Demissin İstersen Benımkını Ful Satabılırım 700 İndirim Payı Vardır.

Opelci111@Hotmail.Com

@Because

:Skull-175 bir kez daha hortladı.:eek:

bende sedona borla 6061 kadro var 200 fazla cizik yoktur tel. 05449149396

Selam , geotech evolution m8 karbon kadro ( 1500 tl ) düşünürmüsünüz. Bisikletimi satıyorum,ama parça satışı düşünebilirim.08/02 tarihinde akşam ilan verdim , oradan bakabilirsin.

Merhaba sedona 741 kadrosu var arkadasimin large boy 2013 model dusunurmusun

Turkcell T20 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri