@BisikletKolikK
Hayır kimisi alıp kullanıp 200-300 altına satmaya çalışıyor. Çok var böylelerinden.
Sonra insaflı biri çıkıp da ucuza satmaya kalkınca, adama kötü mal satıyormuş gibi bakmamıza sebep oluyor bu durum.
@kapluj Hocam bu konuda 1,5 yıl önce bir kez mağazada ayakkabı denemiştim ve ayağımda siğil-nasır çıkmıştı. Uzun süre doğru düzgün yürüyemedim. Daha tövbe ettim.
@BisikletKolikK Profesyonel bir yardım almanızı öneririm. Bu tip takıntılar yaşam kalitenizi beklenmedik şekilde bozabilir. Profilinizde yazan yaş doğruysa hele, farklı noktalara gitmeden destek almanız önemli. Özellikle bu hijyen takıntısı akla hayale gelmeyecek yönlere kayabiliyor. Burada üstüne konuşacak kadar rahat olduğunuza göre yardım alacak kadar özgüven sahibi görüyorum sizi. Bu sorununuzu gogıl ve internetten değil, bir uzman tarafından destek alarak çözün derim. (Sizin rahatsızlığınızı yaşayan bir ev arkadaşım oldu üniversitede. Hayatı zindana döndü desem yeridir)
@BerkEvren Kesinlikle haklısınız hocam, bu konuda destek almalıyım. Aslında alıştığım için bunlar bana normal geliyor. Hatta normal insanlar bana anormal geliyor. Yukarıda bahsettiğim ayakkabı mevzusu beni bu duruma getirdi açıkçası. Evet yaşım 20, 2 ay sonra 21 oluyorum.
@BisikletKolikK geçmiş olsun hocam, iyi ki o konuda şanslıyım, benim ayak numaramdan giyen çok kişi yok, nike (spor)46 krampon 48, shimano bisiklet ayakkabım da 45 numara.
@BisikletKolikK
Askerlikten önce halledin bu işi. Benim hayatımda gördüğüm en pis ortam askerlikti. Örnek verip canınızı sıkmak istemem ama inanın askerde göreceğiniz pislikten sonra 2. el vites kollarını koynunuza alırsınız