Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İlginç Bir Bisiklet Modifiye MTB (10 dikiz aynası + 5 suluk + müzik seti vs. vs.

Scudo
Arkadaşım bu bisikletin fotoğraflarını bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.

Arada sırada bunun gibi bisikletlerle karşılaşmak iyi oluyor. Bizi gülümsetiyor. Böyle modifiyeli bisikletlerin pratik kullanımından çok sanatsal değerleri var. Amcamızın bisikletini bu hale getirmesindeki esas sebep, içindeki duyguları dışa vurması olabilir.

40-50 kilo ağırlığındaki bu bisikletle düz yolda bile zorlukla gidileceği kesin olan bir şey. Amcamızın mutlaka normal bir bisikleti daha vardır.

parça satışı olacak mı?...5.ayna en son kaça olur...

ben bu bısıkletle dustugumu hayal bıle edemıyorum. harabe olur zavalı bısıklet :)

@ali karagönlü

eger tamamen süs amaclı degılsse m/dk uyuyor sankı (max. hız 18 km/h e ancak ıste :D)

Amca Adana'nın delisi falan mı? vardır ya simge kişiler, sanırım onlardan birisi :)

Bir de ben dinamo göremedim karışıklıktan olabilir belki. Amca öne far falan takmış, korna takmış. Bunları çalıştırmak için elektrik lazım... Dinamo yoksa akü takmıştır arkaya, zaten akünün en küçüğünün ağırlığı 3-4 kg vardır :D

• Beğen
Tepkiler: S. YILDIRIM
Adana'lı arkadaşlardan ricamız bu amcayla yakınen ilgilenerek içinde bulunduğu durumdan kurtarmaları :D abi Adana'dan çıkan bisikletleri hepimiz biliriz ki parçalar buralara gelmeden oralara gider bu amca hiçmi nasiplenmemiş bu kaynaktan :D

• Beğen
Tepkiler: S. YILDIRIM
@Fatih Kısa

Hemen olaya el atıyorum yarından itibaren araştırmaya başlıcam amcanın izini sürmeye, bulunca tüm sorularınızı soracam amcamıza...:D :D :D :D

forumumuzda 2. bir ilk daha yakalanmış bulunuyor..
tebrikler.......devamını bekleriz.. ....yurdum insanında vardır dahaa ne cevherler.....hoşçakalın

ben bu bisiklelete bindim adam f16 uçağının metalından yapılmış diyo zuhahahahaha yalan sölüyorsam çarpılayım...:D :D

@fecredall

kriko ile kaldırıyordur... bu bisikletin bi yerlerinde o da vardır :D

km göstergesine bayıldım doğrusu.en kısa zamanda araştırıp bende taktırayım bri:))

Geri