Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

ilk bisiklet

soloturk

Üye
Tepki
18
İsim
Mehmet
Bisiklet
Sedona
Herkese merhabalar.ilk bisikletimi almak istiyorum şu an ama biraz araştırma yapınca kafam daha da karıştı.şu an emin olduğum tek şey dağ bisikleti almak istediğim.daha çok asfalt dışı köy yollarında,patikalarda vs...kullanmayı düşünüyorum.sizce bir dağ bisikletinde olması gereken özellikler nedir?(disk fren mi v fren mi,hangi vites sistemi,süspansiyon vs...)1000 tl civarı bi bütçe ayırmayı düşünüyorum ama iyi bir bisiklet için 100-200 tl esneme yapabilirim.bir kaç tane marka ve model tavsiye edebilirseniz de çok sevinirim. teşekkürler şimdiden:)

Scudo
teşekkür ederim.açıkçası mossoyu pek bilmiyorum.sen kullandığın için daha iyi bilirsin.olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir?

mosso taıwan markasıdır. 1 aydır kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir sıkıntısını görmedim

• Beğen
Tepkiler: soloturk
Salcano en iyi fiyat performansı sunan yerli marka astro ve ya insomnia modellerine bakabilirsiniz.

• Beğen
evet salcano uygun görünüyor ama Türk malı olduğu için sanırım biraz eleştirenler var.siz kullandınız mı,memnun musunuz?

carraro sportive serisi
şehir bisikletleri

salcano bence almayın yerli çok şikayet var bende şikayetçiyim .özellikle bisikleti kuran servisinden. ön vites kutusunu ters bağlamak. bisikletin aynakolunu nerdeyse hiç sıkmamak. disklerin vidalarını sıkmamak. bu nedir ya

@soloturk
Arkadasim salcano dan uzak dur ve v fren ve hidrolik arasinda iyi bir karar ver.
Eger sen camura girmeyeceksen yagmurlu havalarda pek kullanmayacaksan fren al derim. Sebebi ise hidrolikte bir ariza ciktiginda kendin cozum bulamassin ve bir cok ustada tamirini yapamaz. Bence senin isini dag degilde sehir bisikleti cozecektir. Bu arada acele etme iyi arastir her turlu sana yardimci olabilirim.

Arkadaşın ilk bisiklet deneyimi ve 1000 tl bütcesi var hd veya md diye hiç kafana takma al bi v fren .

@efdal erdağı aman hocam üst seviye olmadıkça v fren pişmanlıktır hele ki mtb de..

@soloturk
önerilerden kafan o kadar karışacak ki offf :komik:

• Beğen
bir merida kullanıcısı olarak,eğer v freli düşünürsen merida crossway 20v öneririm.

Geri