Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İlk bisikletim

Scudo
@mtb_rider dostumuzda Rubena lastiklerin ikinci eli var. ☺️Çok fazla kullanılmamışsa kendisinden satın alabilirsiniz.Çifti (sıfır)120-110 arası değişiyor.

@Junastin
aynen banada öyle geldi. zaten mecbur sökücem. kızım sağolsun arkaya koltuk diyip duruyor. sanırım düzgün bir portpagaj alıcam oturması için.
@muratturan2121
kendisiyle iletişime geçicem çok teşekkür ederim.
@Ahmet Bıçkıcı
evet 2014 Rockrider 540 26" . ikinci el olarak aldım. 750 tl ye geldi bana. Fiyat fayda oranı çok yüksek diye düşündüm ve aldım.

dün akşam decathlona gittim. kasklar çok dandik geldi (fiyatı düşük olanlar) normal olarak. internetten almaya karar verdim. onun haricinde 2 ad. iç lastik aldım. 20 tl ye. bir yama seti, alyan anahtar, 3 lü lastik levyesi, pompa arkadan görünür olmak için minik bir lamba aldım. yan ayak istediğim gibi yoktu. göbekten bağlanan vardı ancak pek güzel gelmedi gözüme. onuda internetten araştırıcam. iyi bir şey olsun almışken. birde ekstradan BTWİN 740 U kilit aldım. onuda bağladım.

şimdi geriye kask ve lastikler kaldı. ancak sarıyer hacıosman tarafında iyi bir bisiklet ustası bulamadım. bakım ve kontrollerini yapmak için detachlona sordum. bir kaç gün süreceğini söylediler. varmıdır usta tavsiye edicek?

@nevzatsercanoktay
çok teşekkürler hocam. bisikleti gülmeden kullanmak zaten zor. gerçi ilk başlardaki o meşhur ağrı biraz sağlam vuruyor ifadeside yüze vuruyor ama olsun. o 25 km ile gidip sanki 200 km ile gidermiş gibi zevk yapmak paha biçilmez. :D:koptum:

@alperr125
ben resimleri nihayet bu akşam çekebildim. bu konumdayken bu şekil oluyor arka aktarıcı.

bir diğer konumda şu şekilde

farklı farklı durumlarda bir kaç resim çektim.

Dosyalar

• P60908-203126.jpg
    P60908-203126.jpg
    114,4 KB · Okunma: 60
  • P60908-203140.jpg
    P60908-203140.jpg
    141 KB · Okunma: 59
  • P60908-203149.jpg
    P60908-203149.jpg
    135,7 KB · Okunma: 59
  • P60908-203342.jpg
    P60908-203342.jpg
    80 KB · Okunma: 56
  • P60908-203349.jpg
    P60908-203349.jpg
    89,4 KB · Okunma: 57
  • P60908-203357.jpg
    P60908-203357.jpg
    128,6 KB · Okunma: 56
  • P60908-203725.jpg
    P60908-203725.jpg
    66,1 KB · Okunma: 53
  • P60908-203731.jpg
    P60908-203731.jpg
    80,7 KB · Okunma: 52
  • P60908-203748.jpg
    P60908-203748.jpg
    138,4 KB · Okunma: 56
  • P60908-203800.jpg
    P60908-203800.jpg
    121,3 KB · Okunma: 56
  • Beğen
Tepkiler: nevzatsercanoktay
@serkant yakıt Çayırbaşından Bahçeköye giden yolda Belnet otobüs durağının orada bisikletçi var ismi Hakan birkaç kere oradan geçerken uğradım kendisine
Orayı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: serkant yakıt
@Furkan Alp
çok teşekkür ederim. bu taraflarda iyi bir ustaya ihtiyacım vardı.
@Junastin
bu akşam hallettim

@dodurgalı_06
@alperr125

yeni konu açtım ancak yayınlanmadı. artık mecbur burdan devam edicem. halbuki pek forumdada bununla ilgili bir konuya denk gelmemiştim. sizce zincirimmi kısa yokda arka attırıcımdamı sorun var?

Dosyalar

• P60908-210811.jpg
    P60908-210811.jpg
    148,7 KB · Okunma: 47
  • Beğen
Tepkiler: Saburié
konuyla alkası yok ama o araç nitromu bende çok kullandım bi ara. hpı rs4 evo / traxxsas slash ultımate hey gidi eski günler aklıma geldi şimdi ne kazıttırırdık...

• Beğen
@buhari altıntaş
araç benzinli. 1/5 baja. bende şu anda traxxas erevo var. aşık olduğum bir araç.

güzel bi hobi ama biraz masraflı... bisikletin de hayırlı olsun bu arada. güzel günlerde kullan. o çamurlukları sök bana sorarsan bide bisikletini apartmana falan bağlama allah muhafaza bi sabah bisikletin yerinde yeller esiverir. benim yaşım 42 hiç üşenmem üçüncü kata çıkarır balkona koyarım. balkonada tavana 2 çengel tuıtturdum oraya asıyorum ayak altında değil...

güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. evet RC hobisi bir hayli masraflı. bisikleti alabilmek için bir team losi buggy mi satmak zorunda kaldım. çamurlukları söktüm. alttaki resimde var. şu anda kask bakıyorum. bizim apartman aile apartmanı gibi. 4 daire var. kapımız sürekli kapalı. antre gibi duruyor dairenin girişi. oraya bağladım mecburiyetten. Ev kira ve ufak. balkon vs. yok. duvara vs. koyamam iç tarafta 10 cm lik yalıtım köpüğü var. mecbur girişe bağladım. bir ad. kalın zincirle arka lastiği kadroya ve korkuluğa bağladım. birde üzerine btwin u700 u kilit aldım. onuda bağladım. ev zaten hiç boş kalmıyor. Mecburiyetten o şekil bıraktım.

kask siparişimide vericem. kask olarak Limar 675 Kask Supelight Titanium almayı düşünüyorum. 120-140 tl arası önerebileceğiniz başka kask varmıdır?

Limarın 525 kaskınıda çok beğendim. ancak arada ne gibi bir fark var onu anlamadım. 2 seçenek var şu anda kafamda biri LİMAR 525 diğeri LİMAR 675

Dosyalar

• 11.jpg
    11.jpg
    148,7 KB · Okunma: 30
@M.Ozkul
çok teşekkürler...

bugün ilk kez yola çıktım cumhuriyet mh. hacıosmandan yola çıkıp maslağa kadar gittim. kask ım henüz gelmediğinden ve bisikletimin bakımı yapılmadığından daha ileriye devam etmedim. durmadan yavaş yavaş devam ettim. yaklaşık 30 yada 40 dakikada gidip geldim. acelem yok.

Hoş geldiniz öncelikle.
Bisikletiniz gayet güzel.
Lastikler de bence iyi duruyor. Bence biraz kullanın bisikletinizi sonra tarzınıza göre bir lastik alırsınız. Hatta almazsınız belki de.

Öncelikle kask ve aydınlatma gibi güvenlik gereçleri önemli.
Yoksa insan almaya bir başlayınca önünü alamıyor.

Bisikleti evde tutmaya çalışın ama apartman güvenliyse apartmanda da durur yani çok da korkmaya gerek yok bence.

Huzurlu sürüşler.

• Beğen
@Ahmetgitar

Ahmet bey çok teşekkürler. kaskım bayram çıkışı geliyor inşallah.specialized align olucak bir sorun olmazsa.
onun dışında bugün farkettiğim şeylerden biri arka fren tamamen kitlemiyor. arka ve ön fren şeklinde duruyor ancak. ayrıca vitesleri küçültmek rahat ancak büyütürken kolu ileri doğru iki hamlede itince ancak değişiyor. sanırım bir ayar sorunu var.

Hayırlı olsun. Lastikleri neden değiştirmek istiyorsunuz? Ben kendi bisikletime aynı lastiklerden takmayı düşünüyorum. Kenda kwick roller holiday eğer yanılmıyorsam. Beğenmediğiniz nedir acaba lastikte? Bu arada bende eski bir hobbyrc ciyim :) amax,hpi evo,hpi hellfire,savage, losi eight ve son olarak eight gasoline sahibi oldum. Şuanda bisiklet in durumda :)

ONEPLUS A3003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@FerroMuratti
teşekkürler. rc işi güzel olduğu kadar masraflıda. ben elimde bir tane bıraktım. rahatladım. :D
benim arka lastiğim çok yıpranmış durumda. bundan dolayı değiştirmek istiyorum.

Anladım. Ben kendi bisikletim için arastirmalar sonucu schwalbe marathon da karar kılmıştım. Size de öneririm. Yurtdışından alırsanız gayet makul fiyatlara bulabilirsiniz.

ONEPLUS A3003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@FerroMuratti
hangi siteden alıyorsunuz? bende marathon plus almak istiyorum. zırhlı olması benim açımdan kriterlerden biri. rubena lara baktım. fiyat olarak çok uygun geldi. rubena flash oda zırhlıymış.

Geri