Scudo Sports

ilk bmxim corratec tibial one.

Zeytinburnu yakınlarında felan varsa gitmeni tavsiye ederim bir kaç iyi arkadaş bulursun ins. İstanbul'da ulaşım zor heralde kötü yanıda o İstanbulda bir kaç sayıda skate bmx park var oysa bizim şehrimizde 1 tane bile yok bu tür şeylerden yararlan derim

• Beğen
Tepkiler: Fikret Siler
Scudo
Teşekkür ederim.Elimden geleni kadar yardımcı olmaya çalışıyorum.İnsallah doğru bilgileri verebilmişimdir.Bu işi benden iyi bilenler bu tür konularda yardımcı olabilirlerse hem biz öğrenmediklerimizi öğrenebiliriz hemde yeni başlayanlar için daha iyi yardımcı olmuş olabiliriz

Ya bir yol bisikleti gördüm pedalları kullanarak geri geri gidio bu nasıl olabilir ???

cok guzel bmx bende de tibial 2 var bence dış lastikleri değiştir kardeş cok teker patlatıyo hele bide acemiysen bende ilk aldıgımda cok patlatıyodum lastikleri sağlam bişey yaptım artık hiç bi sorun yok güle güle kullan :)

@ceza_fan

okul başladı şuan elime alamıyorum ne yazıkki güle güle kullanamıyorum ama boş bi zaman üretmeye çalışıyorum :)

Hayırlı olsun.Cumartesi günü bende aldım bende yeni yeni bişeyler deniyorum :)

@Cihan Rasna

Birşeyler denemeyin sadece sürün. Hareketler , işin ilerleyen safhalarındadır. İyi bir sürücü olmak için önce bisiklete olan hakimiyetinizin iyice artması gerek. Düz ve geniş alanlarda dahi sanal sürüşler yapın. Bundan sonra hareketler de ufak ufak ortaya çıkacaktır. İlk sene kendinizden pek bir şey beklemeyin. Bmx'i sadece bir hobi olarak görüyorsanız , yazdıklarımı ciddiye almayın. Takılın hayatınızı yaşayın...

Geri