Scudo Sports

ilk bmxim.salcano jump race

@Güneş BALKAN

Bunu bütçene göre düşünmek lazım. Ben bu işe pinokyo ile başladım 25 seneyi aşkın bir süre önce. O zamanlar Türkiye'de bmx falan yoktu. Onunla 13 kişinin üzerinden falan atlardım , bir çok hareket yapardım. Yani her türlü bisikletle bu iş yapılır. Tabii bir yere kadar. Salcano da alsan Mirraco da alsan zamanla yetmeyecek bisikletin sana , o zaman zaten değiştireceksin. Dediğim gibi bütçene göre ayarla kendini.

• Beğen
Tepkiler: maliant ve poytatu
Scudo
@Aparijo

bir cümlenizle değilde genel olarak yorumlarınızı okuyorum,kırıcı yada aşağılayıcı değilde, biraz sert bir üslup kullanıyorsunuz :)

onun dışında kendi mtb bisikletimde 32-16 dişli kombinasyonu kullanıyordum, tabiiki mtb ile bmxin dişli kombinasyonu aynı değildir fakat 44 dişlide fazla ağır olur düşüncesindeyim, tabiiki bu benim gücüm veya ihtiyacım doğrultusunda benim için ideal olanı, idealler kişiden kişiye değişir, bana hafif gelen başkası için ideal kombinasyon olabilir, kişiye kalmış birşey bu.

bunun dışında diyeceğim bişey yok, gerektiği kadar açıklama yaptınız zaten, eğer yorumlarımda haddime düşmeyen birşey yazdıysam özür dilerim. amacım kesinlikle kimseyi kötülemek değil, zaten şurda bu sporu devam ettiren sayılı kişileriz, aramızda sorun olmasını istemem,

görüşmek üzere

Uzun zamandır forumda böylesine düzeyli bir tartışma geçmemişti... Yorumda bulunanlara teşekkürler... Gürkancım geçende seninle özelden yaptığımız dişli muhabbetini hatırlarsın, 26" ile 20" jantın kombinasyonları birbirinden çok farklı oluyor.

• Beğen
Tepkiler: poytatu
Hayırlı Olsun Bisiklet Çok Güzel Bende Salcano NO EVİL Almayı Düşünüyorum... Kazasız Sürüşler :):cool:

@eclipse01
Salcanonun Sitesinden Baktığıma Göre 440 TL Yazıyor Arkadaşım :)

aga o boruları kendinmi takdırdın genel ismi ney bende 20 jant almayı düşünüyorumda her bisiklete takılırmı :D

Geri