tavsiyeleriniz için çok teşekkürler,bu işin zevki bu galiba.
bugün 2 liralık yama takımı aldım. bulunduğum ilçede tek bu var malesef.
Lastik sökme levyesi falan yoktu. tornavidayla sökmeye çalıştım. belki 20 dakikaboyunca dış lastiği yerinden sökmekle uğraştım
yamayı bu forumdan okuduklarımla yaptım. dış lastik kontrolünü yaptım. sonra yerine taktım lastiği. şişirdim. lastiği bisiklete taktım. apartmanın içinde yaptım yamayı. bi 15 dk a eve çıkayım dedim. hafif inmiş lastik yani yamayı doğru yapamadım. ama nasıl yapıldığını öğrendim bu benim için iyi bir tecrübe oldu.galiba solüsyonun fazla kurumusanı beklemedim falan. güneşte bekletmiştim 5-10 dakika ondanda olabilir. bilmiyorum.
arka lastiğimde ise 5-6 delik vardı. gittim yeni iç lastik ladım. onu taktım. oldu.

ben en iyisi yanımda 2-3 tane iç lastik taşıyayım yama işi bana göre değil. becerikli biri değilim .el becerim yok pek
ha bu arada frenlerimi bozdum. arka lastiği yerine tam oturtamadım galiba. fren papuçları dış lastiğe deyiyor. ön fren fazla yumuşadı vs.
gaza gelip alyan anahtarıda aldım. Ama yapamadım

. ama iyikide aldım. en azından nispeten uzun mesafelerde bir sorun çıkarsa kendim çözmeye çalışırım veya idareten tamir edebilirim. Bisiklet lastiği değiştirmeyi öğrendim iyi oldu. kısa günün karı. gerçi yarın bisikleti düzeltmeye götürcem. bayağı para gitçek ama olsun