Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İlk göz ağrım Sedona 410

Scudo
bu bisiklet bence tam bi f/p ürünü bir önceki bisikletim di cok memdundum akıcıdır muadillerine göre dişli oranları ve aktarıcıları iyi calısır.

• Beğen
Tepkiler: anlern58
@sinanarmyBundan hangi bisiklete geçtiniz merak ettim doğrusu ?

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bisikletine kaliteli bide kilit al gerekiyoosa odana koy caldirma bizim.bisikleti caldilar

• Beğen
Hayırlı olsun, 2016 410 güzel bir bisiklet. Bende alım öncesi araştırırken 410 düşünüyordum ama kafama uygun bir tane bulamayınca 420 aldım. Ayrıca sarı renk çok hoş duruyor.

@Seyha07 kilitim var zaten odama koyuyorum,dışarıda sadece avm otoparkına park ediyorum aklım kalıyor kısa dakikalar içerisinde geri dönüyorum :)

@chanik chang Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Ned Stark
@anlern58 gerçekten hırsızlık olayları çok arttı aman çok kaliteli yüksek güvenlik önlemli kilitlere bak abuz onguard 2 uç yerden kitle

• Beğen
qvP2vQ.jpg

beyfendiyle geziyoruz :)

Hocam burası bizim Sivas'ın neresi? Bu arada genelde 1.70 boya 50 kadro tavsiye ediliyor galiba, kadro boyu küçük geliyor mu? :)

Konu şimdi gözüme çarptı, hayırlı olsun kazasız belasız ins. güzel günlerde kullanın.
Yazdıklarınızı okudum; ilk zamanlarımda sele'den yana çok çekmiştim bende, sele kılıfı vs. bir işe yaramayınca farkı sele modelleri denedim. Doğru seleyi yakalamak biraz zaman alabiliyor :)

• Beğen
@TORUKOJİN Kayseri yolu üzeri opet benzinliğinde durup dinlenmiştim :) Yok çok ideal geldi bana hiç zorlanmıyorum

Cok begendigim bir model . Hayirli olsun

• Beğen
Sarı 2015 modeli bende var. Çok akıcı ve kullanımı rahat bir bisiklet. Yeni bisikletiniz hayırlı olsun. Nice keyifli ve kazasız sürüşler dilerim.

• Beğen
@anlern58 kullandığınız sele nedir acaba? Rahat bir şey gibi duruyor. Bende benim 420 nin selesini değistirecegim de araştırıyorum simdilik.

Güzel bisiklettir kazasız belasız kullanın

Geri