furkan adanalı bursaya gelirsen yardımcı oluruz burda.
teşekkürler
oguzcigsar Yedek zincir ve kadro kulağı almalı ve bunları söküp-takacak aparatları da yanına almalısın zaten hafif ve küçükler merak etme Koltuk borusunu çıkarıp içine bir kaç tane de jant teli sallandır derim ben
takım almak falan aklıma geldi ama tel zincir değişimini ben başarılı uygulayamam
yalova bursa da bir durum olursa zaten rahatlıkla tamiri mümkün olur
Engin tek kat jant engebeli arazide extreme hoplayış, zıplayışlar yapmadığın sürece sana hiç bir sorun çıkarmaz. Benim kullandığım MTB Trek 3700 ve jantı tek kat. O bisiklet ile Uludağın zirvesine çıkıp dağın arka tarafından çok bozuk bir yoldan indim hiç bir şey olmadı. Seni taşıyan jant 20 km ağırlığındaki eşyalarını da taşır. Hiç bir şeyi gözünde büyütme. Gözünü karart ve çık yola. En kötü ihtimalle turu otobüsle tamamlarsın ki bunu ne ilk yapan olacaksın ne de son. İyi yolculuklar.
Bu güne kadar yaptığım turlarda lastik tamir malzemelerinden başka hiç bir takıma ihtiyacım olmadı. Bir kez penseye ihtiyacım oldu onuda ilk benzincide temin ettim. Bu olaydan sonra yanıma aldığım malzemelere penseyi de dahil ettim ama şimdide ihtiyaç olmuyor. Yalova Bursa etabı çok kolay ve keyiflidir. Tabi kolay kişiye göre değişir ama yine de fazla önemseme.
orhan abim içimi daha da rahatlattın
güzergah ve yol durumu hakkında sendende yardım isterim inşallah