Scudo Sports

İlk Restorasyon Denemesi - Beldesan Rabbit

Anladim izmirde bir türlü boya sorununu halledemedim. Cogu yer yapmak istemiyor yaparim diyende Cok ciddi rakam soyluyor sprey işine girmeyi dusunuyorsunda kesinlikle akcali kullanma enson koctasta dublicolur vardi biraz gec kuruyandan tek tavsiye edebilecegim o ama varsa sanayide tanidik birsey diyemem tabi

Scudo
@sadık özer Sanayide çok yerde tanıdığım var boyama konusunda sıkıntı yaşıyorsanız bende yardımcı olmayı deneyebilirim. Kuzenimin amcasının motosiklet fabrikasında fırın boya ile boyatacağım.

@enqinHLC abi güzel bir şekilde yapacağını düşünüyorum. aynakol yaprakları yeni alınmış gibi temiz duruyor. çok iyi temizlenmiş.

@enes dökmen temizleyene kadar çok uğraştırdı. Diş aralarını fırçayla tek tek temizlemek yorucu olabiliyor. Heleki arka aktarıcıyı temizlemek tam bir ölümdü. Mtb olsa çamurla kurusa anca o kadar olurdu

İş yoğunluğum nedeniyle birkaç gün ara vermek zorunda kaldım:(

@enqinHLC Ellerine sağlık temizlik işine biraz fazla harcamışsın 7 wd40 3 yağ sökücü az değil.Oto yıkamacılarda basınçlı su ile daha ucuza temizlenebilirdi

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
Pislet canavar gibi abisi bunla gezince diger pisletler viz gelecek sana emin ol :D bi tur versene :D

@mywashere her parçasıyla şahsen uğraşmak istediğim için temizletmek istemedim. Jant örme konusundan hiç anlamıyorum ama çember ve telleri alıp kendim örmek gibi bir düşüncedeyim. En son beceremeyeceğime inanırsam şayet götürüp ördürebilirim. Ne kadar emek o kadar kalite :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Lastik ve zincir siparişide tamamlandı. İç lastik ve jant çemberi sonrasında bisiklet tamamlanmış olacak. İç lastiğide jant çemberi için henüz almadım. Olurda kararım değişirse diye beklemede duruyor.

Zincir: KMC Z 51 (Siparişi verildi)
Lastik: Rubena Syrinx Kırmızı (Siparişi verildi)
Jant çemberi: SEDONA DA40 V-BRAKE (Firefly jantı seçimim sadece gece parladığı içindir :koptum:)

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
Bende beldesan rabbit kullanıyorum freni sökmek için basılı tut sonra tornavida yi siyah plastgin altından sok dek getirmeye çalış sonra donder yerinden çıkacaktır

Geri