Scudo Sports

İlk Şok Kazam! 15 Temmuz Nazilli

Scudo
aman allahım çok üzüldü yunus abi :D tam da nazillinin en işlek yolunda
yine hafif atlatmışssınız allah kurtarmış

• Beğen
Tepkiler: Yunus Emre POLAT
geçmiş olsun umarım ciddi bir sorun yoktur ama resimlerden anladığım kadarı ile hata araç sürücüsünde ..

@umittosun

16-07-2009, 00:57 (Yayınlanma tarihi.)

İyi dilklerin için teşekkürler. ;)

Çok geçmiş olsun hocam. Kazanın şiddeti kapıdan anlaşılıyor zaten 35 km/h az değil :( . Allah korumuş yinede cam vs. kırılabilirdi :(

Geçmiş olsun.Düşenin halinden düşen anlar bende kasım ayında pedallarken minibus motorsikleti sıkıştırmış motorda bana arkadan çarptı, tabii benim haberim yok yolun sağından gidiyorum.Arka janttan bir gürültü koptu ne olduğunu anlayamadan bisikletin iki tekerleğini havada gördüm ve düştüm asfalta sol omuz hizasından önce ben arkamdan bisiklet geldi ve kafamın sol tarafından asfalta kafa attım kaza sonrası hastaneye gittik köprücük ve 2 kaburgam kırıldı akşam kaska baktım içi komple patlamış kaskın sayesinde kurtuldum.Herkese mutlaka nerede olunursa olunsun kullanırken kask takılmalı derim.

Allah korumuş. Ben de çok bisikletten düştüm. Bir keresinde arkadan araba bana çarpmıştı 1997'de ve 2 dizim de morardığı için 2 hafta bisiklet kullanamamıştım. En son Zonguldak'ta frene basmama rağmen hızı düşmeyince kendimi yana atmış ve sırt üstü düşmüştüm. Acile kaldırıldığım, elimden ve bacağımdan yaralandığım ve sırtımın ağrıdığı o kazanın şokundan 2 saat kendime gelemediğimi hatırlarım. O nedenle şehiriçinde fazla hızlanmamaya çalışıyorum. Çünkü önden veya yandan ne çıkacak bilemiyorsunuz. O nedenle yeni bisikleti aldığımda hemen kask ve 2 eldiven (yazlık ve kışlık) almayı düşünüyorum. Fiyatlar uygunsa ayrıca dirseklik ve dizlik te almayı düşünmekteyim.

Merhaba benimde köprücük kemiğim kırıldı sizden bir bilgi almak istiyorum , yaklaşık ne kadar sürdü tam anlamıyla bisiklet kullanabilmeniz ?

Abicim Cok Gecmıs OLsun Böyle Dikkatsizz Sürücüler Olduktan Sonra Kask Ve Eldıven Kacınılmaz OLuyor (Zaten Gerekli Bir şey)

çok geçmiş olsun.bisikletliyi göre göre yok sayanlar bir bana mı denk geliyor diyordum,demek bunlardan çokmuş maalesef.

@Mahsun YILDIRIM

iyide konu taaaa 2009 yılında açılmış biz 2011 deyiz....

Geri