Scudo Sports

İlk ürün incelemem kurtlu çikolata

dava yı açma bence bir senelik çikolata ihtiyacını karşılarlar seçenek te bol
:)

Scudo
Ne davasi yahu etli cikolatayi bulmusum daha ne isteyeyim :p

geçenlerde my netde bi haber vardı gazoz şişesinin içinden koca bir böcek çıkmış tabi uyanık arkadaş hemen firmayı arıyıp dava açmamak için rüşvet babında para istiyor ancakk firma uyanık bu elamanın ses kaydıyla beraber şantaj davası açılıyor :) bende gıdacıyım çikolata firmasının hatası olmaya bilir çikolata içine konulan fındık fıstık gibi kuruyemişler kurt oluşturabiliyor çikolatanın uygun şartlarda muhafaza edilip edilmediğine bakmak lazım...

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
ula ben bunu kıbrıs gümrükten almıştım doya doya yedim :D inşallah benim yediklerimde yoktur :D 4 tanesine 50 tl vermiştim

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Biri çıkıp sormamış Lait nedir gibisinden. Sanırım bu marka çikolatadan hiç yemedim. Yani öyle hatırlıyorum. :D

Bu nasıl bir horttur gözünü seveyim :D Ne zamandır kurtlu çikolata yemedim şaka maka :ssrtcbya:

konu hortlamışken hazır
Belgesel tadında güzel bir inceleme olmuş afiyet olsun :) bu arada başrol deki iki arkadaşın rahatları yerinde mi peki hala evlerinde yaşamaya devam ediyorlar mı :) Çikolata markası KATY bildiğim kadarıyla ve Polonya menşeli bir ürün diye biliyorum. Siz siz olun bu tür şeylerde eski doğu bloku ülkelerinin ürünlerine bulaşmayın :)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Bu kurtlu çikolatalar, kurtlu ekmeklerin yanında verilir. Uruk-Hai yiyeceği bunlar :D

Bilmeyenler için Uruk-Hai :

Uruk-feature.jpg

Kurt gördü mü tiksinir,kurt yemez ama kuzuyu yatırıp keser ve yer..Sonra da hayvan haklarından,bilmem neden bahseder..
Seni gidi homo sapiens seni:snzdglsn:

gezdiğim yerlerde ucuza vermezler bu ürünü, çikolatanın kralı (ön planda acı biberli çekirge, ortada kurt, en arkada hamamböceği kavurmaları)

• Beğen
Çikolatanın hasını bulmuşsunuz daha ne olsun,kurtlu olduğuna göre gdo içermiyordur

• Beğen
demek ki doğal ürünmüş hocam zira böyle kurttu böcekti vs. canlılar doğal olmayan ilaçlı ortamlara yuva kurmazlar değil mi :D:D

• Beğen
Sayin @appendix cekirgeler fena gorunuyor ama :komik:. Birde su en sagda ki hali cok sirin gorunuyor yav :D.

Uruk-feature.jpg

• Beğen
Tepkiler: appendix
Geri