Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İlk Yarış Bisikletim "Mosso Cavalier700"

Parzeval

Üye
Tepki
16
İsim
Serhat A.
Bisiklet
Mosso
Öncelikle hepinize merhaba demek isterim çünkü foruma çok yeniyim ve bu da ilk konum. Uzun zamandır sadece dağ bisikleti kullanan ben son zamanlarda bir yarış bisikletine takılmıştım. Sonunda istediğim oldu ilk yarış bisikletimi aldım :)

DSC_0668.JPG DSC_0664.JPG DSC_0668.JPG DSC_0664.JPG

Hepinize kazasız belasız sürüşler.

Dosyalar

• DSC_0669.JPG
    DSC_0669.JPG
    128,3 KB · Okunma: 37
  • DSC_0670.JPG
    DSC_0670.JPG
    108,2 KB · Okunma: 34
Scudo
@Parzeval Hayırlı olsun hocam, alet güzelmiş :) :) Dağ bisikleti ile yol bisikleti arasındaki hissettiğiniz farklılıkları biraz kullandıktan sonra birde sizden dinleyelim :)

Hayirli olsun banada bir yol bisikleti alma kaşıntisı düştü mtb mi satip yol almayı düşünüyorum yol ve mtb den geciş farlarina gozlemleyip yazarsaniz sevinirim

hayırlı olsun kazasız belasız bol pedallamalar :) her evde yol ve mtb olmalı her iki bisikletin yeri ayrı çünkü

@turac000 @Emreyasir22
Şöyle söyleyeyim, aslında birçok fark var bildiğiniz gibi. Mesela benim çok yaşadığım şey, yaşadığım yerde yollar hep asfalt ve düz olsada ufak bi taşlı yola yada kasise vb. yerlere gelince bi tırsırıyorum lastiklerime bişey olucak diye. Belki de yeni başladığım içindir ama eğer yaşadığınız yerde yollar bozuksa bisikletinize bişey olucak korkusuyla sürüşten zevk alamayabilirsiniz. Ama hızlanınca falan o zevk müthiş birşey :)

• Beğen
Tepkiler: yishunbike
Good day! This post couldn't be written any better! Reading this post reminds me of my good old room mate! He always kept talking about carbonbikekits carbon bike. I will forward this write-up to him. Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!

Renk uyumu çok güzel, güle güle kullanin :)

@Parzeval bilgiim kadariyla missolarda kronik bir boya problemi varmış sizde varmı boya problemi

@Emreyasir22 Açıkçası bisiklet daha yeni. Yani şimdilik böyle bir problemden bahsetmem mümkün değil. Yakın zamanda bir problem yaşarsam o zaman paylaşırım sizinle :)

Bu mosso monza da varmış

Dosyalar

• Screenshot_2017-04-19-18-32-27.png
    Screenshot_2017-04-19-18-32-27.png
    84,4 KB · Okunma: 41
Geri