Gökhan Akkaya
BilgisayarKurdu
- Tepki
- 1.676
- İsim
- Gökhan
- Bisiklet
- Nishiki
Arkadaşlar ben bilgisayar-donanım ile uğraşan programlama üzerine okuyan bir gencim. 17 yaşındayım ve boyum 178 civarında.
Kendini biraz dışarı atmak istiyorum. Bisiklet denilen şeyden ultra derecede zevk alan birisiyim. Asfaltı çok severim.
Kendimi asfalta bırakıp dalıp gitmek isterim, gezmeyi tozmayı da çok severim.
Elimde 800 TL para var arkadaşlar ve ikinci el bir yol bisikleti almak istiyorum. Bu bisiklette aradığım 4 şey var :
1- Tasarımı ve görünümü şahane olmalı - parlamalı - bakanın gözünü kamaştırmalı
2- Yol bisikleti olsa bile çok ince olmasını istemiyorum. Yinede ağarlığını koysun istiyorum.
3- Çabuk bozulmasın, jantlarına bir şey olduğunda yenisini bulmak zor olmasın.
4- Bakıldığında pahalı bir bisiklet olduğunu o saniye belli etsin.
Ben sahibinden.com'da bir ilan gördüm 800 TL'den ikinci el satılıyordu. Salcano marka XRS800 model bir bisiklet.
Bu bisiklete modifiye uygulanmış mı ? Güzel bir bisiklet mi ? Amacıma uygun mu ?
Ve en önemlisi bu fiyata daha iyisi alınabilir mi ?
http://i.imgur.com/9zcQRQY.jpg
Kendini biraz dışarı atmak istiyorum. Bisiklet denilen şeyden ultra derecede zevk alan birisiyim. Asfaltı çok severim.
Kendimi asfalta bırakıp dalıp gitmek isterim, gezmeyi tozmayı da çok severim.
Elimde 800 TL para var arkadaşlar ve ikinci el bir yol bisikleti almak istiyorum. Bu bisiklette aradığım 4 şey var :
1- Tasarımı ve görünümü şahane olmalı - parlamalı - bakanın gözünü kamaştırmalı
2- Yol bisikleti olsa bile çok ince olmasını istemiyorum. Yinede ağarlığını koysun istiyorum.
3- Çabuk bozulmasın, jantlarına bir şey olduğunda yenisini bulmak zor olmasın.
4- Bakıldığında pahalı bir bisiklet olduğunu o saniye belli etsin.
Ben sahibinden.com'da bir ilan gördüm 800 TL'den ikinci el satılıyordu. Salcano marka XRS800 model bir bisiklet.
Bu bisiklete modifiye uygulanmış mı ? Güzel bir bisiklet mi ? Amacıma uygun mu ?
Ve en önemlisi bu fiyata daha iyisi alınabilir mi ?
http://i.imgur.com/9zcQRQY.jpg