Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İlk yolum, ilk karbonum, benim canım Gios'um

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
@mariokaldato başkan en son gördüğümüzde pazar yükünü sarmıştın Giosuna . Arada renkli fotoğraflar at da görelim İtalyan kelebeğini :harika: .
Abi her geziye ciktigimda foto cekmeyi sevmiyorum. Zaten yol bisikletinden daha fazla tur bisikletiyle islerim cok oluyor malum ; o Bim senin bu A101 benim hshzhsh :D
20200907_214259.jpg

@mariokaldato Murat Çömez gibi bir gardaşım olduğu için gurur duyuyorum onunla gerçekten bizler çok şanslı bireyleriz sağ olsun var olsun gardaşım....Bisiklet hayırlı olsun geç okudum konuyu ama temiz oldu müthiş güzel bir bisiklet resim gibi ...

@mariokaldato Murat Çömez gibi bir gardaşım olduğu için gurur duyuyorum onunla gerçekten bizler çok şanslı bireyleriz sağ olsun var olsun gardaşım....Bisiklet hayırlı olsun geç okudum konuyu ama temiz oldu müthiş güzel bir bisiklet resim gibi ...
Tesekkurler hocam. Cok sagolsun Murat abi bu ulkenin gururlarindan bence

@mariokaldato O cemaatçi çantasını çıkar bisikletten. İtalyan yapılanma diye içeri alırlar :D
Belli ki Kaldato ultra uzun turlar planlıyor kafasında ama bize çaktırmıyor, baksana Xenon farı da tutturmuş gidonuna. Çantanın içine de A101 powerbank'i ve muzlu süt doldurmuş bence.
Şaka bir yana o fardan bende de var, canavar gibi. Cumhur abi arada gözümüzü gönlümüzü şenlendir, bizi mahrum etme bu güzellikten. Selamlar abi.

Çanta böyle olur :D Keko yorumlarını alalım. :koptum:

Bu arada çantanın içinde bir çanta daha var. Sele altı çantayı çantam büyük olduğu için içine koydum :D

1606206732082.jpg

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri