mariokaldato
En yeniden bir önce kayit olan adam
- Tepki
- 33.511
- İsim
- Raşit Cumhur Çakın
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Abi her geziye ciktigimda foto cekmeyi sevmiyorum. Zaten yol bisikletinden daha fazla tur bisikletiyle islerim cok oluyor malum ; o Bim senin bu A101 benim hshzhsh@mariokaldato başkan en son gördüğümüzde pazar yükünü sarmıştın Giosuna . Arada renkli fotoğraflar at da görelim İtalyan kelebeğini .
Tesekkurler hocam. Cok sagolsun Murat abi bu ulkenin gururlarindan bence@mariokaldato Murat Çömez gibi bir gardaşım olduğu için gurur duyuyorum onunla gerçekten bizler çok şanslı bireyleriz sağ olsun var olsun gardaşım....Bisiklet hayırlı olsun geç okudum konuyu ama temiz oldu müthiş güzel bir bisiklet resim gibi ...
Belli ki Kaldato ultra uzun turlar planlıyor kafasında ama bize çaktırmıyor, baksana Xenon farı da tutturmuş gidonuna. Çantanın içine de A101 powerbank'i ve muzlu süt doldurmuş bence.@mariokaldato O cemaatçi çantasını çıkar bisikletten. İtalyan yapılanma diye içeri alırlar
Pazar arabasi takas ( icinde bim poşeti hediye)Çanta böyle olur Keko yorumlarını alalım.
Bu arada çantanın içinde bir çanta daha var. Sele altı çantayı çantam büyük olduğu için içine koydum
248048 dosyayı görüntüle
Karbon ise kırılır ha aman dikkat edinÇanta böyle olur Keko yorumlarını alalım.
Bu arada çantanın içinde bir çanta daha var. Sele altı çantayı çantam büyük olduğu için içine koydum
248048 dosyayı görüntüle
Bu arada bunu gorunce aklima ayyaş packing uygulamalari geldi hshshhsjsÇanta böyle olur Keko yorumlarını alalım.
248048 dosyayı görüntüle
Karbon ise kırılır ha aman dikkat edin
En basigini kullandik yillarca hahshsujsAlet harbiden nalet sayın @mariokaldato ama biraz daha basıq olamıyor mu?
Canim Gios'uma karbon direkson takiyorum nasipse
@Murat Cömez
Abi nasil bu gidon yeterince ayro mu? Birde gidon bogazima gios mavisi karbon vida eklesem kac gram kazancım olur?
269039 dosyayı görüntüle
269040 dosyayı görüntüle
Kısmet olursa eylülde Bursa'da olacağım, bir tur atabilirmiyim Gios ile? 🤣Canim Gios'uma karbon direkson takiyorum nasipse
@Murat Cömez
Abi nasil bu gidon yeterince ayro mu? Birde gidon bogazima gios mavisi karbon vida eklesem kac gram kazancım olur?
269039 dosyayı görüntüle
269040 dosyayı görüntüle
Yeterince Ayro olmasi icin maktap ile hava kanallari acabilirsin, karbon vidalarda takildimi tadina doyum olmaz ve en az 150g artmis olur bisiklet. 150g lik sonuc elde etmek ise büyük basari.Canim Gios'uma karbon direkson takiyorum nasipse
@Murat Cömez
269039 dosyayı görüntüle
269040 dosyayı görüntüle