Scudo Sports

"ilumenox" crocolite arka aydınlatma...kutu açılımı, montaj

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Herkese merhaba. Uzun bir süredir kendime arka aydınlatma arıyordum. İlk başlarda maksimum 10lira gibi bir rakama çin malı bir şey almak istedim ancak sonradan dayanıklı olacağı ve verimli çalışacağı düşüncesiyle bu ürünü tercih ettim. Kargo dahil 35 lira olarak satın aldım. Bu konuyu benim gibi kararsız kalan forum üyeleri için bir fikir oluşturması açısından açıyorum. Çünkü ülkemizde bisikletliler zaten trafikte adam yerine konmadığı için özellikle gece sürüşlerinde arka aydınlatmanın önemi, farkedilebilirlik açısından çok çok büyük. Genel özellikleri;

-5 adet parlaklığı yeterli olan led ampul
-Yanıp sönme, sabit yanma ve ledlerin sıra halinde yanması
-600m farkedilirlik (ürünün iddiası bu :) )
-315°lik açı ile aydınlatma
-2 adet cr2032 pil ile 100 saatlik aydınlatma ömrü
-Toplam ağırlık, pillerle birlikte 22gr

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)(link)

Scudo
Hayırlı olsun, güle güle kullan, nereden aldın ?

İyi günlerde kullanın. Ben de sizin gibi uzun arayışlar sonunda karar verebilmiştim.

Şahsen arka güvenlik ışığını ön aydınlatmadan daha önemli buluyorum. Çünkü istikametinizdeki beklenmedik durumlara çeşitli yöntemlerle müdehale edebilirsiniz ama ters istikametinizdeki herhangi bir olaya müdehale etme şansınız çok düşük.

Bu sebeple güçlü arka ışık kullanmaya karar verdim. Benim de naçizane önerilerim;

(link)

(link)

Ödemeyi ister kredi kartınızla, isterseniz de banka havalesi ile gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu tutara ek olarak da 7,90 TL kargo ücreti bulunuyor.

@serdar k

Teşekkür ederim. Güven bisikletten havale ile 35 liraya aldım. Hakan bey yine ne kadar kaliteli bir esnaf olduğunu gösterdi. Fotoğraflardan paketlemenin ne kadar özenli yapıldığını görüyorsunuz. Ürün kırklarelinden kahramanmaraşa yurtiçi kargo ile 1 günde geldi.

@Y. Serdar Güler

Teşekkür ederim Serdar bey. Ben de sizin gibi düşündüğüm için markaya güvenerek aldım. Karanlıkta test ettim oldukça iyi aydınlatması var. Sizin verdiğiniz linkteki ürün de gayet kaliteli duruyor. Güvenlik en önemli unsur olduğundan bu tip ekipmanlarda kaliteden ödün verilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

@ONUR YÜCEL 46

Guven bisikletten benım de alısverıs yapmıslıgım var.Cidden ciddi bir firma.Ben guven bisikletın kapıda odeme secenegını cok begenıyorum.Bır de Pedalla bısıklet benım en memnun kaldıgım ıkı fırma .Pedalla bısıkletı de tavsıye ederım :)

Sevgili Ebubekir, Hakan beyden 3 4 kez alışveriş yaptım ve her seferinde telefonla bilgi aldım. Nezaketi, kibar üslubuyla çok kaliteli bir esnaf ve ürünleri gerçekten piyasadan uygun fiyata satıyor ayrıca kargo ücreti de ödenmiyor. Pedalla bisikletin methini de çok duydum inşallah o beyefendiyle de alışverişim olur.

@ONUR YÜCEL 46
Onur abı fıyat ı havale ıle 37 lira dıyor.Siz konusupta mı hesaba 35 lira yatırdınız acaba ?

Gece Çalışma Videosunu Çekip Yükleyebilir misin Bende Almayı Düşünüyorumda

@ebubekir sözbir

Evet Ebubekir havale ödeme kısmına geçtiğinde 36.80 gibi bir fiyat çıkıyor. Hakan beyi arayıp durumu anlattım kendisi 35 liranın yeterli olacağını söyledi.

@Giray Akdoğan

(link)
(link)

Örnek teşkil etmesi babında 2 fotoğraf gönderiyorum. Videoyu da yüklemeye çalışırım.

Geri