Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnanmak Başarmanın Yarısıdır. Önce İnan

muhiddin

Forum Bağımlısı
Tepki
980
Bisiklet
Giant
SISTER MADONNA BUDER
TAM 86 yaşında ve o bir iron nun

" tek başarısızlık denemek değil " - kardeşim madonna yoldaşlar, nam-ı diğer " Rahibe " Demir

İbret alınacak bir azım,inanç, karar ve istek

Bedeninde gizlenmiş adrenalini,heyacanı,azmi,inançı dışarı çıkarmanın tam vakti değil mi?:cool::D

Scudo
@nevzatsercanoktay

Katılıyorum size.çünki ben gelemem ben bu yokusu cıkamam dıyen cok ınsan gordum:)önce ınanmak lazım

• Beğen
Tepkiler: nevzatsercanoktay
demekki iki kere inanırsak :islik:

• Beğen
Tepkiler: muhiddin
@chnkrmz
bir defa kazaırsın abı:)4 kerede ınanırsan 2 defa kazanmış olursun:)ne matematık var be.fiyuuuufit:):D

100.000 TL kazanacağımıza inanırsak direk 50.000 TL kazanmış mı oluyoruz? Tamam ben gidiyorum...

@Kudret Kurtcebe

senin yaptıklarınıda yabana atmamak lazım kudret abi:)

@muhiddin koçaşoğlu

valla 16-23-30 ekime hazırım ,3 tarihten biri,artık iyice piştiğime inanıyorum ,17 turda ,evden 102 km sonra suadiyeden kartepe 15 km eğim,bu bana artık zor gelmiyor ,beni bitiren sadece rüzgar ve aşırı sıcaklık oluyor,inşallah havanın performansı iyi olur,ne yapsam boşuna lodosta kötü poyrazda .çünki,topçular -suadiye köy 58 km batıdan doğuya doğru, gideceğim gün poyraz ve lodosun km 'si önemli,iyi rüzgarlarda 2 saat 35 dakikada 58 km yaptım,kötü havalarda 2 saat 45 dakika oldu,eğim için zamanlama çok önemli,tempo yüklenmem çünki 15 km eğime güç kalmalı,iniş 45 dakika çıkış 3 saat ,dinlenme 1300 rakımda 10 dakika ,suadiye köye varınca 5 dakika ,45 dakika indikten sonra mola yok son 72 km yalovaya giderken 2-3 mola kısa, son 12 km kala işkembe içecem gene,sabah ise 39 km eskihisara 05.30 çıkış 07.15 feribota geçecem.

@Kudret Kurtcebe

ben okudukça noluyoz dedım kudret abı.çok çok çok maşaallahın var abi.rabbim gucunu kuvvetını daım kılsın ruzgarlarda havalarda senden yana olsun:)

Hayalim; O yaşlarda da bu "genç" hanım teyze gibi spor yapabilmek. O yüzden bu genç yaşımda sporumu aksatmadan yapıyorum, umarım böyle de devam ederim.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Geri