Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Infared ısıtıcı ayağından Tamir Standı

Bisikletin ağırlığı 8-10 kg bu kadar kuvvete dayanıklı olmayacaksa bence kırılması daha hayırlı olur 😊

:D ağırlıkla alakası yok, kıskaç gibi sıkıyor uzun vadede zarar görebilir. Üst boru Ülker rulakatgofret gibi düşünün, yanlardan bastırdıkça çıtırdar ve bi yerden sonra göçer. Fakat rulokatı alt ve üstden bastırırsan dayanır kırılmaz :) üst boru bu şekil işliyor.

Son düzenleme:
Scudo
Yalnız üst borudan değilde, sele borusundan sabitlemeye özen gösterin :) Yandan baskıya dayanıklı olmaz üst borular, Örümü uygun değil :)
Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam,kelepçe nin içine yumuşak lastik koydum,üst boruya baskı pek olmuyor,zaten bisiklet dengede durduğu için pek kelepçeyi sıkmaya da gerek kalmıyor.Sadece sabitlemek için kelepçeyi kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Burak B.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam,kelepçe nin içine yumuşak lastik koydum,üst boruya baskı pek olmuyor,zaten bisiklet dengede durduğu için pek kelepçeyi sıkmaya da gerek kalmıyor.Sadece sabitlemek için kelepçeyi kullanıyorum.
Israrla sele borusu olmaz diyorsunuz yani😁😇

Israrla sele borusu olmaz diyorsunuz yani😁😇
Yok hocam estağfurullah 🤗,sele borusundan tutturursam ağırlık öne doğru geliyor,devriliyor ,ayaklar bunun için müsait değil,😃
Hocam birkaç yerde buldum bu aparattanda 600 tl gibi bir fiyata denk geliyor daha uygun bir yer var mı acaba?
Hocam bende aliexpress ten kuponla almıştım,fiyatlar o zaman uygundu, şimdi yükselmiş baya
US $19.99 37%OFF | Deemount ağır hizmet tipi duvara montaj yol bisiklet depolama mekanik tamir MTB bisiklet tutucu standı kelepçe çalışma braketi 20KG yük
(link)

Son düzenleme:
Bende bir süre youtube ve yapı marketleri gezdikten sonra kendi tamir standımı yapmak için harekete geçtim.
Malzemeler:
2 adet askı diye satılan (link)
Somun, civata ve pullar
Boru kelepçesi 2 adet
Ufo diye bildiğimiz infrared ısıtıcı ayağı

Yapması kolay bir proje oldu.
20221224_132100.jpg20221224_132122.jpg20221224_133322.jpg

Şimdilik gördüğüm tek sorunu pedal hafiften boruya çarpıyor.

20221224_133518.jpg

tebrikler vallahi helal

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
@erhan erhan emeğinize sağlık güzel ve işlevsel görünüyor 👍

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
Geri