Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İngilizce çalışma partneri arıyorum.

nature_lover

Aktif Üye
Tepki
145
İsim
Nurullah Ulaşan
Bisiklet
Trek
Merhaba 27 yasindayim. Iktisat mezunuyum. Muhasebeci ve fitnes antrenoruyum. Bu donemde calismiyorum. Ingilizce intermediate -upper seviyesi arasindayim. Umraniye Esenevler mah. de oturuyorum. Haftada minimum 4 gun birlikte calisabilecegim, disiplin sahibi partner ariyorum. Aksamlari ve hafta sonlari mesela. Takildigim yerde destek alabilecegim yabanci (portekizli, uruguayli, alman, ingiliz) arkadaslarim, birde Amerikali hocam var. Bu kisilerle sohbet halindeyim. Birlikte unuttuklarimi telafi eder emin adimlarla ilerleyebiliriz.
Sinava hazirlik amacinda calismayacagiz. Yabanci biriyle rahatlikla akici bir bicimde konusup, orada yasayabilecek seviyede olmak icin calisacagiz. Elimde amacimiza ulastiracak dokumanlar mevcut. Ciddi arkadaslarin mesajlarini bekliyorum.
Not: Yuruyerek, oto-stop, bisikletle gezip kamp yapmayi cok seviyorum. Doganin asigiyim beton yapilarin degil yani :)

Scudo
Bence İngilizce çalışmanın yanında bu amaca hizmet eden bir grup kurabilirseniz Türkçe konuşmanın yasak olduğu turlar düzenleyerek pratiğinizi de geliştirebilirsiniz.

Yabancı kişilerden oluşan ve 3-4 kişiden oluşan Türk grup olabilir güzel fikir. Teşekkür ederim. Ancak başta 2 kişi takılmak daha güzel gibi. Malum kişi sayısı arttıkca toplanmak daha zor.

Well I'm a guy that can speak English as well as an American and I would be very glad to be of assistance.Will be waiting for the feedback.

At first thank for your message and congratulations. What's your name? I want someone like you to help me and appreciate it.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Nurullah Ulaşan
Name is uğur.Thx for kindly feedback.As I said, I'd be glad to help you since speaking English is what I do twenty-four seven already.

I'm Nurullah. It was pleasure to meet you. Where do you live in Istanbul.

Haha sohbet iyi de buradan mi devam edecek bi whatsapp falan olsa güzel olurdu. ;)

• Beğen
Tepkiler: 7haiku
im 17 years old and i'm living in eskişehir for 6 years,i wish i can join your practice group (i'm sorry if it's a wrong name to call it),but you're so far away to me brother..If you come eskişehir for any reason,and anytime,just call me whenever you want.İyi akşamlar :)))

Geri