nature_lover
Aktif Üye
- Tepki
- 145
- İsim
- Nurullah Ulaşan
- Bisiklet
- Trek
Merhaba 27 yasindayim. Iktisat mezunuyum. Muhasebeci ve fitnes antrenoruyum. Bu donemde calismiyorum. Ingilizce intermediate -upper seviyesi arasindayim. Umraniye Esenevler mah. de oturuyorum. Haftada minimum 4 gun birlikte calisabilecegim, disiplin sahibi partner ariyorum. Aksamlari ve hafta sonlari mesela. Takildigim yerde destek alabilecegim yabanci (portekizli, uruguayli, alman, ingiliz) arkadaslarim, birde Amerikali hocam var. Bu kisilerle sohbet halindeyim. Birlikte unuttuklarimi telafi eder emin adimlarla ilerleyebiliriz.
Sinava hazirlik amacinda calismayacagiz. Yabanci biriyle rahatlikla akici bir bicimde konusup, orada yasayabilecek seviyede olmak icin calisacagiz. Elimde amacimiza ulastiracak dokumanlar mevcut. Ciddi arkadaslarin mesajlarini bekliyorum.
Not: Yuruyerek, oto-stop, bisikletle gezip kamp yapmayi cok seviyorum. Doganin asigiyim beton yapilarin degil yani
Sinava hazirlik amacinda calismayacagiz. Yabanci biriyle rahatlikla akici bir bicimde konusup, orada yasayabilecek seviyede olmak icin calisacagiz. Elimde amacimiza ulastiracak dokumanlar mevcut. Ciddi arkadaslarin mesajlarini bekliyorum.
Not: Yuruyerek, oto-stop, bisikletle gezip kamp yapmayi cok seviyorum. Doganin asigiyim beton yapilarin degil yani