Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İninal kart

her kart kendisi otomatik dönüştürüyor farkeden şey o anki dolar kuru her bankanın farklı oluyor bu arada 2.8

Scudo
Teşekkür ederem :) Sizce bu gömlek (link) güzelmi?

Arkadaşlar konuyu yeni konu açmamak için hortlatıyorum.Bende böyle bir kart almak istiyorum kullanan varsa yada bilen biri en işe yarar kesim ücreti fazla olmayan netten alışveriş yapabileceğim bir kart tavsiye eder misiniz? Arkadaşlar ininal karttan bahsetmiş ininaldan daha avantajlı bir kart varsa ona yöneleyim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kredi kartı olmayanlar için kullanılabilir bir şeye benziyor. Sanal kart her zaman daha güvenlidir.

@Mustafa555
Paypal kart kullanıyorum kesim ücreti sadece paypaldan bir iki şey için var. Atmden para yükleyip harcamalar yapıyorum henüz hiç para kesmedi. ininale göre dezavantajı ise aylık yıllık işlem limiti düşük. Paypal nakit kart sitesinden ayrıntılı bilgiye ulaşın.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa555
ininal kart ile yurt dışından bisiklet parçası getirtmek istiyorum kartım yok alıcam hangi siteyi önerirsiniz ucuz ve güvenli olarak

Kartı alacağın yeri mi soruyorsun, yoksa parçaları alacağın yeri mi?

@Volg ikisi de parça alanlar nerden alıyo bide kartı nerden alıcam

Kartı merkez PTT şubelerinden alabilirsin. Parçalar içinse bir sürü farklı site var. Ben genellikle AliExpress/AliBaba kullanıyorum. Ancak MerlinCycles gibi bir sürü site var.

Kartı alabilmek için 5 TL ücret ödemen ve 10 TL yükletmen gerekiyor. Yani 15 TL

@Volg ptt bugün açıkmı bide ıng atm diyo atm den alabiliyomuyuz

Bilmiyorum. Ancak her gittiğinizde bulamıyorsunuz. :D. Çok çabuk tükeniyorlar. Ben alabilmek için 7-8 kez gitmek zorunda kaldım.

@Volg İninal merlin cycles de kullanililabiliryormu ?

@Canince Eğer MasterCard geçerliyse kullanılabilir. Olmadı Paypal üzerinden. :D

• Beğen
Tepkiler: Canince
Ben MMM Migros tan almıştım. 5 TL kart ücreti ve içerisinde 25 TL yüklenmesi ile 30 TL ye.

Bu ininal kart ne allah aşkına her gün yeni birşey öğreniyoruz. Kırk yıllık Paypal sistemine ne oldu. Paypal ile farkları nedir?

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
@m.klcts
Paypaldan icindeki parayi cekebiliyosun ve innial gibi ayda 1 tl para almiyo(hic almiyo)

@soneryen kisaca on odemeli kart. İcine para yukleyip harcayabiliyorsuniz yani kredi kartindaki gibi olmayan parayi harcamak yok. Paypala da onaylatip paypal uzerinden de alisveris yapabildiginiz bir kart. İste aylik 1 tl kesiyor onu da icinde para birakmazsaniz kesemiyor vs. kredi karti kullanmak istemeyen ya da yaşı tutmayanlar icin guzel bir secenek.

Geri