Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnişlerde hangi süspansiyon daha iyidir?

Arkadaşlar foruma yeni üye olduğum için başlı açamıyorum. Bisiklet sporuna yeni merak saldım. Kendime 1000 lira altı 29 jant bi mtb bakıyorum. Herhangi bi tavsiyeniz varsa benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Scudo
@Nizami heralde bu adama jant lastiği kesti yama yap desen jantın kenarlarını kesip lastiği direk göbeğe takcak:D

@Enigma23

arkadaşım öncelikle aramıza hoş geldin. bu konu ile alakadar çok geniş bilgi var forumda ben şimdi hızlı baktım da örneğin arama yerine dağ bisikleti yazarsan orada ki konulardan kendine yakın bilgileri bulabilirsin.

Bu adam kendine bisikletçi mi diyor!... Onu çok fena ....... Git durum hakkında tazminini iste. Kamera şakası olmayacak kadar saçma bişey bu

@Nizami Allah'tan sürekli gelip giden insansınız bide yabancı olsa napacak. Tek cümleyle açıklim, ben böyle bi beynini kullanmayan arkadaşa asla bisiklet emanet etmem. Ha oldu da emanet etsem(durumdan bihaber olarak) bu şekilde alırsam çok sağlam olay(kavga/dayak) çıkartırım..

• Beğen
Tepkiler: Nizami ve Mesut YB
Ben bisikleti aktarıcıyı da geçtim sen bir daha o adamın sokağından semtinden geçme. akli dengesi yerinde değil büyük ihtimal. Böyle adamın sana bile zararı olur. düşersin bir yerin kanar kesmeye falan kalkar o. Şu kadar aklı olan öyle bir şeyi yapmaz. Uyuşturucu bağımlısı falan olmasın kendinde değildir ne yaptığını bilmiyordur. yoksa bu durumun izahı yok. Yıllar boyunca unutmayıp bu adamı ve yaptığını bisikletçi arkadaşlara anlatacağım. ne geri zekalılar, mallar var diye. kusura bakma tandığın ama hakaret olsun diye söylemiyorum tasvirde bulunuyorum.

Bu neye benziyor biliyor musun?Hastaneye gidiyorsun bilegim burkuldu diye,kolunu kesiyorlar.Olmaz o is.Baban girsin araya eger adamla hukuku varsa...

@big bike yapar mı yapar abicim :D
@lealtad konuşacağım abi olmazsa sorun çıkcak gibi pek kavgadan yana değilimdir de işte
@Mesut A.. sövseniz umurumda değil abi sayıp sallıyorum
@tugrulboraerkil konuşacaktı abi bakıcaz duruma
@emre_s abi bunun olduğu yerde 3 bisikletçi var nasıl anlatayım bilemedim keşke götürmez olaydım tanıdık dedik akılsız başın cezasını cebim çekiyor işte k*çım çıktı o bisikleti alırken düştüğüm duruma bak ağlanacak halime gülüyorum

@Nizami siparişlerin toplamı önemli 1-2-3-4-5 kalem olması değil.

eğer siparişler toplu halde 75 euronun üzerindeyse her 75 euroluk kısmı için ""yanlış değilsem" 65 TL vergi ödüyorsun. yani 150 euro'luk sipariş verdin diyelim 130 TL de vergi ödüyorsun diye biliyorum. Daha iyi bilen varsa yazsın :) öğrenelim.

Bence iki gün aralıkla ver siparişleri fazladan kargo parası ödersin ama gümrükle vergiyle falan uğraşmazsın.

• Beğen
Tepkiler: Nizami
Hangi bisikletçi o, yanlışlıkla uğramayalım. Lastik tamiri için gideriz jantı falan keser....

• Beğen
O nasıl bisikletçi öyle ön aktarıcı nın gerekliliğini nasıl bilmez
Neyse biri önceki sayfalarda veya yukarıda açıkladı mı bilmiyoeum ama zincirin kopma sorunu senden kaynaklanıyor olabilir. Ya zincirde fabrika çıkış hatası vardı da koptu ya da vitesi yanlış kombinasyonlarda uzun süre kullanıyorsun ve bu da zinciri kopartıyor. Doğru vites kullanımını araştırmanı tavsiye ederim
Diğer konular hakkında yardımcı olmak isterdim ama o konular hakkında en ufak bilgim yok ne dersem yalan olur

Bir de yeni ön aktarıcını sana uyacak olanından al alttan çektirmeli ve üstten çektirmeli olmak üzere ikiye ayrılırlar

• Beğen
Şaka gibi gerçekten, inanılır gibi değil. Bunu yapanın ya ciddi akli sorunları var ya da insanları aptal yerine koymayı seviyor.

• Beğen
az zorlasan bisikleti fixed yapacakmış hemi de kontrasız alüminyum doğramaya falan girmiş olmayasınız.

• Beğen
kendi bisikletine aynısını yaparmıymış acaba sormak lazım

• Beğen
Geri