Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnsanımızın bisikletçilere bakışını ortaya seren bir örnek

Scudo
O yorumları yazan insanlar klavyeyle bütünleşmis popolarını sandalyeden ayıramayan yatacak yeri bile olmuyan insanlar desem ne kadar umursarlarsa o kadar umrumda yazdıkları :)

hocam açma böyle konular gözünü seveyim moraller bozuk sinirler bozuk, ilk entry i okudum 7 sülalesine sövdüm onun bunun çocuğu. dediğinden bi alıntı 'istanbul'da özellikle sahil yolunda bir kere yanlışlıkla yaya olarak bisiklet yoluna girmeyin. sanki otobana girmişiz gibi muamele ediyorlar. koca bir yol boş olsun sizin üzerinize üzerinize gelirler, burası bisiklet yolu kardeşim, buradan nasıl yürürsün, feryat figan zile basmalar. lan noluyoruz olm. nedir bu acımasızlık. alt tarafı yanlışlıkla bisiklet yoluna giriyor insanlar. geç yanından git. ben öyle yapıyorum şahsen.'

1 hafta önce koca götlü 3 ablamız yoldan yürürken biri (bisiklet yolunda) ben kenardan geçerim diye kendi tarafımdan gidiyodum, gelmekte olan başka bi abide kendi yolu kapalı olduğu ve o KOCA G*T den benide görmediği için karşı karşıya kaldık, adam reflekse çimlere attı kendini bisikletinde de hasar oluştu, şimdi soruyorum bu arkadaşın zararını sen mi vericeksin it oğlu it , yanından bas gitmiş laflara bak. Yaşlı bi abla , dövsen dövemezsin sövsen sövemezsin.

İlk sayfada ilk mesajı atan dallamanın mesajından başka sıkıntılı entry göremedim. Ha birde yemeğini yarıda bırakıp giden sığır var. Gerisi bisikletçi tatfa tarafından yazılmış.

Boşverin bunları biz pedallamaya devam :)

İlk mesajı atan sığır bisiklet yolunda piknik yapanlardan herhalde başka açıklama bulamadım. Zaten başlığı açan gerikafalı arkadaş dışında adamı destekleyen mesaj göremedim ben pek. Neyse böyleleri için boşuna dil dökmeye lüzum yok :kahve:

@mehmet.ali

O adama ne güldüm ya zihniyetinin nerede olduğu belli o kıyafetlerin özelliğini bile bilmiyor sonrada sallıyor gidip üzerini değiştirsin öyle gelsin yazmış birde, bir tanesi de şehir içinde mtb sürenlere sallamış sanki (istanbul için konuşuyorum) yollar dört dörtlükte, arazide o kadar bisiklet çukur tümsek görmüyor, lastik, jant mı dayanır bu yollara.

Fakat bisikletlileri savunan bir cok entry var baslik altinda.
Bizim ironiden anlamayan genc nesil, uzerine alınarak ciddiye almis olabilir :)

Tamamen gereksiz bir konu bu konuyu açan arkadaşınla bisiklet sürmeyle alakası yok. Koskoca yaya yolu varken ben kaldırımın ucundan geçmek için çabalamak zorunda değilim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
İlk entry ve şu taytlı arkadaşlara sallayan dallama haricinde çok bi sıkıntı göremedim bende. Ekşi sözlük aga, oturdukları yerden mutlaka bir şeyleri eleştirmeleri lazım. Ben şaşırmadım. Bir de ben hepsini kullanıyorum demiş. Markete ekmek almaya falan gidiyor herhalde bebe bisikletle.

haftasonu sahilde zaten ciddi anlamda sıkıntı yaşıyorum bankları karsılıklı olarak bısıklet yoluna cekmıs o ıkı bankın arasına mangalı koymus atletli gobeklı amcalar hem banklarda karsılıklı sohbet edıyorlar hem mangal cevırıyorlar hemde bısıklet yolunun tamamını kapatıyorlar. zaten mangalcıların yarısı mangalını bısıklet yolunda yapıyor ne hikmetse renk farklıya çekiyor sanırım değişik varlığı kendine " burda mangalı yap burda mangalı yap " telkini geliyor sanırsın.

• Beğen
Hayatında belki de hiçbir sporu hakkıyla yapamayan, yapmak nedir bilmeyen bir kaç dallama işte. Ha bu dallamalardan bisiklet kullananları yok mu elbette ki var yapacak bir şey yok :)

Anadolu yakasında malumunuz bisikletliye saygı Fenerbahçe'de üst seviyelerde iken Tuzlaya doğru yerlere iniyor.Kimisinin dibinde borozan bile çalsan o takırtı nereden geliyor diye dönüp bakmıyor.Dolayısı ile stres atayım derken stres sahibi olmanın pek de lüzumu yok.

• Beğen
Konuyu açanın bisiklet yolu konusunda yazdıklarına katılıyorum. Altta karşı fikir yazanlardan birçoğu gitmiş yok Amsterdam demiş, yok Almanya demiş, Polonya demiş. Oralardaki ulaşım amaçlı gerçek bisiklet yolları ile bizdeki sahildeki yayaların gezinti yaptığı yerdeki dandik sözümona bisiklet yolunu bir tutmuşlar. Yine Türk insanı olarak hizipleşme tespiti de doğru.

Bisiklet neticede bir ulaşım, gezinti aracı. Tamam özgür hissettirdiği oluyor, falan ama sonuçta olduğundan fazla anlam yüklemeye de gerek yok... Keyifle basın pedallara, tadını çıkarın ;)

Edit :yazdıklarımın örnek teşkil etmedigini düşünüyorum ve düzenliyorum.

Geri