hocam açma böyle konular gözünü seveyim moraller bozuk sinirler bozuk, ilk entry i okudum 7 sülalesine sövdüm onun bunun çocuğu. dediğinden bi alıntı 'istanbul'da özellikle sahil yolunda bir kere yanlışlıkla yaya olarak bisiklet yoluna girmeyin. sanki otobana girmişiz gibi muamele ediyorlar. koca bir yol boş olsun sizin üzerinize üzerinize gelirler, burası bisiklet yolu kardeşim, buradan nasıl yürürsün, feryat figan zile basmalar. lan noluyoruz olm. nedir bu acımasızlık. alt tarafı yanlışlıkla bisiklet yoluna giriyor insanlar. geç yanından git. ben öyle yapıyorum şahsen.'
1 hafta önce koca götlü 3 ablamız yoldan yürürken biri (bisiklet yolunda) ben kenardan geçerim diye kendi tarafımdan gidiyodum, gelmekte olan başka bi abide kendi yolu kapalı olduğu ve o KOCA G*T den benide görmediği için karşı karşıya kaldık, adam reflekse çimlere attı kendini bisikletinde de hasar oluştu, şimdi soruyorum bu arkadaşın zararını sen mi vericeksin it oğlu it , yanından bas gitmiş laflara bak. Yaşlı bi abla , dövsen dövemezsin sövsen sövemezsin.