Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnsanlığın yüz karası Eskişehir'deki kedi katili Can Aksoy!

@halil ibrahim duran

Abi video yu izledin mi ona göre bir şey sorucam da.

Scudo
@halil ibrahim duran

Abi videonun sonunda kediyi kuyruğundan çekerken kedinin her yeri delik deşik ama canlı o nasıl olmuş onu anlayamadım.

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
@Berke1903

Açıkçası o da apayrı bir konu. Hayvan can çekişerek öldü sanırım :( Ölmesinde daha kötüsü can çekişerek ölmüş hayvan :agla:

@Berke1903

Canlılar bıçak darbesinden değil kan kaybından ölür; bu zavallı kedi de kan kaybetmiş kaybedeceği kadar ve son kalan bir parça yaşam tutunmaya çalışıyor parçalanmış bedenine....

@halil ibrahim duran

Sağol abi aydınlattığın için.

@Berke1903

Eyvallah, montaj ile ilgili soracaksın zannetmiştim, bambaşka bir yerden geldi soru. :eek:ha:

@halil ibrahim duran

Abi işte canlı görünce montaj olup olmadığını düşündüm.

@Berke1903

Keşke böyle vahşet olayları hiç olmasa da görmeseydin.

Berke kardeşim aydınlatmak için youtube dan başka video atabilirim bulursam. Önemli olan yukarıdaki arkadaşımızın dediği gibi hücrelerin kan alamayıp ölmeleridir. O haldeki kedi eğer ana atardamarlarından biri kesilmediyse ve oradaki cani değil de doktor veya veteriner olsaydı kurtarılabilirdi.

• Beğen
Tepkiler: Berke
@halil ibrahim duran

Çok soğukkanlı biriyimdir abi problem yok ama böyle bir vahşet üzücü tabi internet haberlerine pek güven olmaz ama tüm sayfalar serbest bırakıldı yazıyor adalete bak.

Adam 300 liraya serbest bırakılmış. Aslında insanoğlu da çok garip geliyor bazen bana. Evet bu caninin yaptığı davranış tasnif edilemez aması var birde. Hergün yüzlerce hayvan kürkü için katlediliyor sesimiz çıkmıyor. Düşündükçe sinirleniyorum da neyse birkaç kuşla koskoca orman yangınını söndürmenin imkanı yok.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
adam cani evet.bu kişinin neden böyle olduğu araştırmaları gerekir.sonuçta anne karnında insan cani doğmuyor.para cezası vermek tekrar olursa nasıl bedelini ödeyeceğini kararlaştırmak.ilerde yine başkası yapsa ver para cezası.

@Mustafa Güldal

Haklısınız, kaz tüyü mont ve çinçila kürkü giyen,aynı zamanda yunus'ları parklara hapis eden insanlarda,hayvanların acı çekmesine neden oluyor.

https://i.hizliresim.com/x3Ly59.jpg

Geri