Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Instagram kullanıcıları

Arkadaşlar merhaba instgram hesabıma bir türlü giriş yapamıyorum.Şifre yenileme işlemide yapamıyorum.Hesabım çalınmadı ama bir türlü ne yeni şifre alabiliyorum ne de Facebook’tan direk girebiliyorum.

Scudo
Arkadaşlar merhaba instgram hesabıma bir türlü giriş yapamıyorum.Şifre yenileme işlemide yapamıyorum.Hesabım çalınmadı ama bir türlü ne yeni şifre alabiliyorum ne de Facebook’tan direk girebiliyorum.
Onuraydın 62 değilmi fotodam tanıdım. Giriş yapmaya çalışınca ne diyor

Onuraydın 62 değilmi fotodam tanıdım. Giriş yapmaya çalışınca ne diyor
Birşey demiyor hocam.Sanki boşa işlem yapıyorum.
Bir ara sonu ıd ile biten birşey çıkıyordu artık birşey de çıkmıyor

Birşey demiyor hocam.Sanki boşa işlem yapıyorum.
Bir ara sonu ıd ile biten birşey çıkıyordu artık birşey de çıkmıyor
Chrome dan girmeyi deneyin

Chrome dan girmeyi deneyin
O da olmuyor imlec boşa dönüyor açılmıyor
O değilde bisiklet ve doğa ile güzel fotoğraflar vardı 😉

O değilde bisiklet ve doğa ile güzel fotoğraflar vardı 😉
Hallettim yüz videosu var çekip atıyorsun daha doğrusu onlar çekiyor selfie gibi senin olduğu kesinleşince çeşitli yönergelerden sonra açılıyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: theflash
Benim de hesabımı çalıp 500 TL para istediler. Bir yerlere tıkladım video çektirdi Instagram ve hesabımı kurtardım kimsenin hesabı kimsede kalmıyor. Sıradan bir profil bile 500 kağıt ediyorsa iyi para. İnşallah dolandırdıkları insanların parasıyla bisiklet almıyolardır. Çok kıskanırım :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve ghostt
instagram,facebook, whatsapp, google hesaplarım çifte hatta üçlü korumada, çalınabilmesi için hem telefonu çalmaları hem maili çalmaları hem de hesabı hacklemeleri gerekiyor. tavsiye ederim 👍

Screenshot_20220616-143418_Instagram.jpg
İki faktörlü kimlik doğrulaması yapın.
Bunu kaldırmanızı isteyenler olursa bilin ki dolandırıcıdır.

onuraydin62 yine bu resmim var yeşil tişört kask .Sadece bisiklet ve doğa üzerine paylaşım yapıyorum.😉
hala bilmeyenler varsa @picovelo :)
Hem takip ediyorum hem fotoğrafları beğeniyorum .Aynısını sizden bekliyorum 😁

(link)

Ankara da sürüş yapan küçük bir grubuz insagramdan takip ederseniz seviniriz. uygun olduğunuzda ortak sürüşler de yapabiliriz.
Herkese selamlar.

merhaba bisiklet severler, İnstagram'da manzara hayvan ve bisiklet içerikli fotoğraflar paylaşıyorum. beni takip ederseniz çok sevinirim. (link)

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
IG: (link) (Bisikletten ziyade fotoğrafçılık üzerine paylaşımlar yapıyorum ama buyurun)

2014 yılı gibiydi sanırım, Instagram'da paylaştığın fotoyu Strava'ya atabiliyordu, insta hesabı açmamın nedeni oydu açıkçası. Sonrasında iş güç bisiklet olunca hem cemiyeti takip etmek hem de belki birilerine motivasyon kaynağı olurum dedim...

(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve TeamO2.cc
Kulüp İnstagram sayfamız.
(link)

Geri