Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

International Cappadocia Mtb Festival

Nuri abi kötü durumda mı parkur?

Scudo
@d.berkay

evet berkay kapadokyanın nimetlerinden nasibini almış diyelim parkur agaçlar otlar dikenler ve kayalık kısımlarda oyuklar bisiklet sürmeyi baya zorlaştırmış ayrıca bilalin yeni ekledigi yeri tam bulamasakda baslangıcı pek güzel degildi ama şu an itibari ile çalışmalar başlamış yarına hazır parkur.

bu arada parkurda merdivenler vardı oraya baya yeni merdivenli bir kısım daha eklenmiş merdiven inmeyi seven arkadaşlar için.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Genel olarak ürgüp demi konaklanıyor...
Geçen yıl olduğu gibi göreme-ürgüp arası araç tahsisi varmıdır ?

@volkankültepe

büyük ihtimalle çogu kişi sürekli kaldıgı otellerde kalacaktır diye düşünüyorum çünki göremede çogunluk butik otel oldugu için epey pahalı.

araç işinide teknik toplantıda dile getirin bence aydın abi ayarlar diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: volkankültepe
@volkankültepe

Arkadaşlar göremede konaklamak isteyen olursa parkura 100 metre uzaklıkta göreme belediyesi yanında yuksel hotel var,ben bugun konuştum bisikletcilere konaklamada yardımcı olacak.

Parkura gelincede şeritleme büyük ölçüde bitmiş ama zor dikkat isteyen bir parkur, yarışacak olan arkadaşlar çok dikkatli olsun. :in:

3 yunanlı gelmiş yarışmaya büyük ihtimalle sırplar ve ukraynalılarda gelir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
dikkat etmek lazım yunanlılara, gelenleri az çok tahmin edebiliyorum birini biliyorum zaten. puanları ilk 4 sporcumuza çok yakın.

• Beğen
Tepkiler: nuriaktürk
@temu90

geçen senede sırplarla yunanlılar birlikde çalışmışlardı zaten yarışta son turlardada yunanlı arayı açarak birinci olmuştu bakalım bu sene ne olacak.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Ağıllı
Yunanlı sporcu sırplarla değil de çek sporcu ile ortak çalışmıştı. Son turun son düzlüğünde de arayı açarak birinci olmuştu.

@Ali ALTIN

dogrudur ben sırp diye hatırlıyordummm demekki unutmuşum.

İlk iki tur Bilal öndeydi. 3. turdan itibaren Yunanlı bisikletçiler öne geçti. Tam emin değilim ama Bilal eğer Ramazan'da oruç nedeni ile performansında bir düşme olmuştu. Ama Ramazan boyunca oruç tutup tutmadığını tam olarak bilmiyorum. İkinci turdan sonra açık ara geride kalınca tahminen böyle bir kanaate vardım.
Güney Kıbrıslı Rumlar da oldukça istikrarlıydılar. Pek iddaları yok gibi görünse de sonuna kadar yarışi bırakmadılar.
Güzel bir yarıştı oldu. Hava çok sıcaktı.

• Beğen
Tepkiler: nuriaktürk
Söylendiği gibi BİLAL ramazan boyunca oruç tuttuğundan dolayı bu yarışda talihsizlik yaşamış ancak bundan sora daha dikkatli olacağına eminim .

Geri