Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnternetten alışveriş için kart önerisi

Tepki
217
Bisiklet
Salcano
sadece internetten alisveris yapmak icin kart cikartmak istiyorum fakat kredi karti asla kullanmak istemiyorum hangi bankalar internet icin kart verebiliyor ve de istedigim zaman para yatirip istedigim zamanda para cekebilecegim guvenli bir bankam olsun istiyorum onerileriniz nelerdir

Scudo
hem günlük faiz birikim hesabı hem de vadesiz istediğin zaman harcayabileceğin nakit taşımana bile gerek kalmaz ayrıca finansbank güvencesi ile sizi arayıp buluşacağınız yeri-saati seçiyosunuz gelip kartınızı teslim ediyorlar. Aylık kullanım vs hiç bir ücretide yok. Ben kullanıyorum tavsiye ederim.

(link)

@DutPekmezi @cyling35 arkadaslar peki parayi nasil cekip nasil yatiriyorum finansbank uzerinden mi oluyor islemler ve de her internet sitesinde gecerli oluyor mu kredi karti gibi ve de ucret falan aliyorlar mi aylik yillik falan ve de faiz asla istemiyorum

Normal kredi kartiniz varsa ve internet bankaciligi kullaniyorsaniz sanal kart olusturun. Alisveris oncesi ne alacaksaniz alcaginiz urun kadar limit atayin. Bazi bankaların saatlik limit secenwgi var. Mesela 100tl limit atadiniz size soruyor ne kadar sure ile bu limit aktif olsun diye.

Ben garanti bankasi kullaniyorum ve oradan da actigim sanal kart var. Hatta sitelere hizli odeme diye profil olarak kaydettim alacagim zaman limiti aktariyorum ode diyorum bitiyor. Kalsada kurus falan kaliyor bazen. O da kalsin diyorim tekrar girip sifirlamiyorum. Yurtici alisveriste ne gececegi belli de yurtdisinda hafif sapmalar olabiliyor o kusuratlar ondan kaliyor.

@Levent Kırça normal kredi kartim yok hocam olmasini da istemedigimden bole bir yola basvuruyorum sanal karta bankamatikten para yatirip para da cekebilir miyim aylik yillik kesintisi var midir veya eft yaparken ucret alir mi

• Finansbanka bağlı ama finansbank şubeleri bakmıyor. Her şey internet sitesinden dönüyor.
  • Para yatırmak için finansbank atmsi kullanılıyor. Diğerleri olabilir elbette, muadil atmlerden ayda bir defa para çekmek ücretsiz, para ise yatırılmıyor.
  • Hiç bir şekilde masrafı yok. Gerçekten HİÇ BİR ÜCRET YOK.

• Kayıt olmak istersen sana geliyorlar bir kaç imza ve kartını verip gidiyorlar. Ücret alınmıyor, kart kullanıma hazır.

• İçindeki bakiye senin yüklediğin ve çektiğin kadar.

• Taksit olup olmadığı hakkında bir bilgim yok

Sadece hesap kartıyla almak istiyorsanız Ziraat iyidir. Bunun yanında eft falan yapacaksanız ziraatten başka şubedeki ziraate havale yaparken 1,5 tlydi yanlış hatırlamıyorsam ücret kesiyor. eğer hiç bir işleme ücret ödemek istemiyorum arada da kredi çekerim ama bankaya gitmeye üşeniyorum derseniz en paraya başvurabilirsiniz. En para kartınızla tüm atmlerden aylık sınır bir sayıda ücret ödemeden para çekebiliyorsunuz.

Banka kartları(sanal veya gerçek) ile sadece 3D güvenlikli alışveriş sitelerinden alışveriş yapılabiliyor. Birçok site artık destekliyor ama arada desteklemeyenler de çıkabiliyor. Bazı siteler illa kredi kartı istiyor(sanal/gerçek).
Hemen hemen tüm bankaların internet bankacılığında sanal kart özelliği var.

@cyling35

Ben işitme engelliyim buna başvuru yapamıyorum işitme engelliler başvuru yapamazmış. Ayrımcılık yapıyorlar resmen.

İnternet için ininal kart aldım ben kendime. İçinde para varsa aylık 2tl alıyor. Normalde de enparayı kullanıyorum şu ana kadar hiçbir ücret kesmedi ama sanal kart hizmeti yok

Tabiki de açık ara Enpara kart aidatı yok hesap işletim ücreti yok kartını alırken internet alışverişini açık yap tamamdır aradığın kart Enpara kart ilk çıktığı günden beridir kullanıyorum yurtiçi yurtdışı internet alışveriş sitelerinde çok memnunum tavsiye ederim

arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim en cok kafama yatan @Serkan Mıstınoğlu nun onerisi oldu cocuk isi gibi geldi kart cikarmak :) insallah hersey sorunsuz gerceklesir hemen inial kart gibi ptt karti da verirler :)

@Kunget
Sanal karta gerek yok. Bir şey alacağınız zaman İnternet bankacılığına girip internet alışverişine açık yapın aldıktan sonra sonra kapatın. Sanal kartın amacıda bir nevi bu zaten.

@Fatih Yasin Söndüren

dostum yalnız ininal kartta komisyon mevzusu var, yurtdışı alışverişlerde özellikle yüksek kur ve ekstra komisyon uyguluyor. Enparayı 6 yıldır kullanıyorum gayet memnunum, tavsiye ederim. Hiçbir komisyon vs durumu yok. İninal çoğunlukla 18 yaş altı insanlara hitap ediyor

Kesinlikle bu işin öncüsü enpara. Hem de ayın enparalısı olursanız farklı avantajları da oluyor.

Konuyu bir ileri noktaya taşımak için şunu da sorsam @Fatih Yasin Söndüren izniyle.
Yurtdışı turlarında devasa nakit taşımamak için kullanılabilecek komisyon, masraf, kur çevrimi vb açılarından en mantıklı kart-yöntem nedir. Tecrübelerden faydalanalim.

Geri