Arkadaşlar merhaba ********** adlı siteden, geçtiğimiz günlerde 50 dolarlık loto oynadım.2 gün sonra, bana ulaşan mailde 1.000.000 dolar kazandığımı gösteren bir çek aldım sizce bu nedir, yoksa şuan itibariyle trilyoner bir bisikletçi miyim???? : :
ama sinto maili görsen 1 milyon dolarlık çekin resmi var.bir de kazananlar listesi var o listedeki herhangi bir talihliniyi googleda arattığında adamlar çıkıyor gerçekten milyon dolar kazandı dye. :d:d
ben de inanmıyorum zaten bu aldatmacaya ancak adamlar çok gerçekçi yapmışlar, arkadaşlar çzelim şu olayı ya :d
Mrb... Bak birisi daha konuyla ilgili yardım istiyo
evet arkadaşlar belki bu site futbolla ilgili site değil ama konuyu açacağım en uygun yer buraydı.
ben bi süre önce sitenin birine rastgele oyun oynadım. aslında rastgele değil önce kaydoldum sonra oynadım. şimdi site bana 1 milyon dolar kazandın diyo. parayı göndermek için bir oyun daha oynamam gerekmiş ama o paralı. kredi kartı felen istiyo. tabi ilk bakışta dolandırıcılık la alakalı bir site olduğu anlaşılıyo ama şu 1 milyon lafı yok mu beni baya bi düşündürüyo.
bilen arkadaşlar bir yardım ederse çok sevap işler rep ide cabası. bedava
Sayın ultegrax
Siz bu lotoyu zaten kazanmak için oynamadınız mı
(Eğer bi düzenbazlık yoksa) Kazandığınız için sevinmelisiniz bence
Oynadığınız siteden emin değilseniz zaten para yatırmanız saçma, yazık olmuş 50 dolarınıza
Kızmayın ama farklı bir bakış açısı getirmek istedim İnşallah gerçekten kazanmışsınızdır.
Doya doya harcamanız dileğiyle..
aslında 50 doları da internetten kazanmıştım, daha sonta bu parayı birbaşka sitede lotoda oynadım KAZANDINIZ diyorlar ama işte acab düzenbazlık var mı yok mu bunu bir bilebilsek.
Oyun oynadığınız web sitesinin ismini edit'ledim..
Bildiğiniz gibi, yurt dışı sitelerinden oyun oynamak kanunlarca yasaklanmıştır..
Kazanmış olsanız bile, hiç bir şekilde hakkınızı arayamazsınız.