Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İpad aldım hiç memnun değilim.

surface çıkacak ama demosunda bile tabletin donduğunu gördüm. Dakka 1, gol 1. Microsoft kullanmamaya gayret ediyorum. Linux seviyorum. Laptopta Vista vardı, katil olacaktım ve fedora 16 kurdum rahatladım. Tek eksik oyunlar benim için, o da ps ile halledilir.

Scudo
@Atıl Güven

teşekkür. 6 yıl önce nerderydin sen :)

@abdullahabdullah
Ben hep burdayım abi sen sor ben cevaplarım başka soru var mı ? :D

@abdullahabdullah

Windos işletim sistemi kullanan hiçbir cihazı kullanmam. 6 yıl önce Macbook'a geçtim bir daha asla geri dönmem.

• Beğen
Tepkiler: Mutlu Köksal
@muratcolakoglu
6 yıl önce yoktu ama Bu ocakta iphone 6 yaşına girecek :D 5,5 yıldır var :D

@Mustafa Sayın
Artık dakikada bir virüs girer ''virüs giren tablet yapmışlar ! '' diye yakınmayın sonra :D

• Beğen
benim exper android easypad ve ipad 3üm var. experi bir yıl kullandım.androidin henüz tam stabil olmaması ve experin ekran kalitesinden dolayı ipad 3 almaya karar verdim. ipad hızlı ve ekran kalitesi süper ama kullanıcı dostluğu tam bir rezalet. tableti okumak için kullanıyorum. androidde ezpdf reader ve colourdict programıyla gayet güzel bir kombinasyonda istediğim dillerde ücretsiz sözlükleri pdf programının içinde built rahatlıkla kullanıyorum. ipad ios benim için tam bir hayal kırıklığı oldu bu konuda. adamlar fikir eserlerine muhalefet etmemek için built in sözlük olayına engel oluyorlarmış. androidde bir video dosyasını istediğim birbirinden farklı programla izleyebilirim ipad de ise video dosyasını kullanmak istediğin programın klasörüne kopyalamak zorundasın. iosun bu kıllıkları için ortalıkta neredeyse hiç konuşulmamasını anlamıyorum. aynısını mikrosft yapsaydı milyarlarca dolarlık anti tekel uygulaması ve onbinlerce lanet okuyan makale olurdu kullanıcı haklarını ihlal ettiklerine dair. zamanınca netscapein windowsa açtığı davaları hatırlıyorumda, iosun yaptığının yanında microsoft dünyaynın en kullanıcı dostu işletim sistemi gibi kalıyor. açıkçası verdiğim paraya bakarak epılın bu kullanışsızlığı bende tam bir kazıklanmışlık duygusu uyandırdı. ki bu kullanışsızlık bilerek ve isteyerek yapılıyor.

Jailbreak yaparsanız iPad i en iyi şekilde kullanabilirsiniz.Orjinal haliyle kullanırsanız yukarıdaki gibi kısıtlamalarla karşılaşırsınız.Ama Jailbreak yaparsanız,her türlü özgürlüğe ulaşırsınız.

Jailbreaki aldığımda yapmıştım zaten. Built in İngilizce- türkce ve İngilizce İngilizce PDF okuyucu program biliyormusun ?

"jailbreak" ile ne kazanıldığı özetlenirse, Bu konu iPad almayı ya da almamayı düşünenler için faydalı olacak.
jailbreak benim sorunumuçözmüyor . Hangi beklentilere cevap verdigi yazılırsa iyi olur. bir kaç dolara satın alinabilen bir programın alternatifini ücretsiz indirmek yeterli özgürlük değil diyenler olacaktır.

O kadar para verip tablet al birde adam gibi kullanabilmek için yasadışı yoldan güvenliğini vs kırmaya çalış. Kendi paranızla rezil olmayın arkadaşlar.. Markaya aldanmayınız.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Günsezer
Arkadaşlar Apple fanatizminin / düşmanlığının sonu gelmez.Nasıl bir galatasaraylıya fenerbahçenin daha iyi olduğunu kabul ettirmek veya tam tersini yapmak imkansıza yakınsa,aynı şekilde Apple fanatiğine / düşmanına bazı şeyleri kabul ettirmek veya vazgeçirtmek o kadar zordur.
Apple / iOs vs. diğer işletim sistemleri veya üreticiler şeklinde yapılan tartışmalarımız bundan dolayı hiç bir yere varmaz.
Onun yerine,kullandığı işletim sisteminde herhangi bir özelliğin eksikliğini hisseden arkadaşlarımıza alternatif uygulama opsiyonları tavsiye etmek daha yerinde olacaktır.
Neredeyse insanları tamamen boş yere kırma seviyesine kadar yaklaşan apple-ios vs. android münakaşalarına girmiş birinin nacizane tavsiyesidir :)

İnternete girmek,e postalara bakmak,oyun oynamak gibi ufak tefek işler içindir tablet bilgisayarlar.Çok büyük işler yapacaksanız eğer zaten bırakın Ipadi hiçbir tablete bakmanıza gerek yok.Ben İpad kullanıyorum memnunum ama ne yapıyorum internete giriyorum,Film izliyorum,Oyun oynuyorum ama gidipte Autocad kullanmıyorum ya da photoshop yapmıyorum bu cihazda.Her cihazın bir kullanımı vardır.Adamlar, yanınızda taşıyıp ufak tefek işlerinizi görün diye yapıyorlar bu cihazları ama illa o kadar para verdik her işimi görsün ben onu bilgisayar olarak kullanıcam diyorsanız yanlış yerdesiniz sizi ne android ne de Ios tatmin eder.Gidin bir bilgisayar alın o paraya ultra booklar var mesala onlardan alabilirsiniz.Ipad konusunda yardım isteyenlere de seve seve yardım edebilirim.Özelden mesaj atmanız yeter.

• Beğen
iPad konusunda kimse kimseye yardım edemez. Yardım edecek bir sorun yok. kullanım alanı , kullanım şekli gayet basit ve sınırlı. İnsanların cogu satın almadan önce bunu bilmiyor.
Bu başlık altında geldigimiz nokta iPad bir pc kapasitesine ve olanaklarına sahip değildir. Bunlari vaad etmez. eğer bir işle uğraşıyorsanız muhakkak ayrı notebook vs. niz olmalı.
1 ay kullanan ile senelerce kullanan arasında 1 gram ustalık farkı olacak bir cihaz değil. ama pratik ve eğlenceli
Satın almayı düşünenler için umarım faydalı olur.

Yukarıda gördüğüm kadarıyla jailbreaki sadece bedava uygulama indirmek olarak biliyorsunuz aslına bakarsanız jbsiz iPhone kullanan biri ipadinin veya iphoneunun %40ini kullanıyor demektir jb iPhone ipaddin üzerindeki Apple kilidini kırar ve onu çok üst noktalara getirir burada jbnin ne olduğunu anlatmaya kalkarsak is çok uzar size sadece sunu söyleyeyim kulaktan dolma bilgiler kararlarınızı etkilemesin... iTunes olayına gelince eğer araştırırsanız onun alternatifi birçok program vAr bu programlar sayesinde istediğiniz dosyaları rahatlıkla atabilirsiniz ben şahsen 3 senedir iPod touch iPad iPhone üçlüsünü kullanıyorum jb sayesinde bu cihazların asıl performansını görme şansınız oluyor jb ye yasa dısı diyen arkadaslar jb yasa dısı değildir biraz arastirma yaparsanız apple jbli cihazların artık garanti kapsamına girdiğini açıkladı

ilk mesajda word dosyalarının günceleştirilmesi' kopyalaması, taşınması ile ilgili iPad in işimi zorlaştırdığını yazmıştım. İş yerinde tüm sistem pc üzerinde ipad benim işimi güçleştirdi. jail b. ile benim sorunumun çözülemeyeceğini biliyorum. ulusal yargı ağı üzerinde de entegrasyon sağlanamadı. ipadi eşime bıraktım. Arada evde kullanıyorum tabii

Bence siz değil , ipad kendisini kullanamadığınız için memnun olmamalı.Şikayet ettiğiniz konular zaten yıllardır tartışılıyolar apple ürünlerinde.Bunun işletim sistemi belli yapacakları ve kullanım yeri belli.

Benim çalışma alanımda iPadin pek yararlı olmadığını yazdım. Açıkladım. Bunu yazma nedenim insanların fanatik karşıt veya yandaşların yazdıkları dışına çıkarak doğru seçim yapmalarına katkıda bulunmak.
"Kullanım yeri belli" dediğiniz alanları yazsaydınız konu daha faydalı hale gelebilirdi. Yoksa iki gönül bir olunca samanlık seyran olur. İnsanlar kendi alanlarında kullanmaktan memnunsa yok beğenmemeniz gerekirdi demiyoruz

Geri