Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

iPhone 7 Plus kullanmak mı yoksa 105 r7000 almak mı?

EnesKlf07

Daimi Üye
Tepki
487
İsim
Enes Kalfa
Bisiklet
Scott
Yeni Shimano 105 r7000 nin şuan fiyatı uygun olmasına karşın geçen sene aldığım iphone 7 plus telefonumu satmak gibi bir düşünceye giriştim. Siz olsanız telefonu satıp grupset ve ekipman alır normal bir telefon mu kullanırdınız yoksa telefonu kullanmaya devam edip sora setle idare mi ederdiniz ?

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve ATTy
Scudo
Aypondan biraz hevesinizi aldıysanız satıp 105 seti alın bence. Çünkü o aypon elinizde eskiyip değerini kaybettiği her geçen gün satmadığınız için pişman olacaksınız. 105 set ömürlük set. Aşınan dişlileri ve zinciri değiştir değiştir kullan :cool:

İphone'lar kırıldı diye biliyorum..Siz kırmadınız mı:D

Telefonunuz para ediyorsa,hemen satın..Bisiklet mi alırsınız,artık grupset mi onu bilemem..

@EnesKlf07 sora ile devam ediniz bence , onumuzdeki yil , ne olacak belli degil. yatirim tavisyesi degildir. (aliskanlik)

edit : bir yanlis anlama olmasin ; ben "telefonu satip yerine set alayim mi ?" sorusuna cevap verdim. sayet telefonu bir yatirim araci olarak degerlendireceksek , satin hemen "usd" alin diyebilirim. YTD.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
iphone hayatımıza ne katıyor satarsak ne kaybederiz? 105 setin yokluğu neye sebep oluyor alırsak ne kazanırız? Bu soruların cevabı sizin cevabınız olur. Soruya soruyla cevap vermek çok sevdiğim bir yöntem değildir ama kişisel konuda bu şekilde daha verimli olabilir.

Kişisel olarak konuşmaya kalkarsam iphone 7 alabilecek param varsa 105 seti de pekala alabilirim derim ama dediğim gibi bu benim para harcama şeklimle alakalı bir durum.

@EnesKlf07

Sizin gibi iddialı ve yetenekli bir kardeşimizin 105,ultegra veya dura ace kullanmasını isteriz.:harika:

İphone'u sattıktan sonra, daha düşük model bir telefona alışamadım, kamerası kötü, yavaş vb. gibi bahanelerle, mevcut telefonunuzdan ve 105 setten (hatta Duraace'den) daha pahalı bir telefon (iphone XR/XS/X/8Plus) almayacağınıza emin olmanız lazım öncelikle. Malum, ülkede telefon almak bisiklet almaktan çok daha kolay. (Elektronik marketlerin sağladığı krediler sayesinde)

Ben tercihimi setten yana kullanırdım telefonda yapabileceklerinizin verdiği hazı daha ucuz bir telefon da verebilir ama üst seviye bir grupsetin hazı çok farklı bence

• Beğen
Tepkiler: efaruk ve JusTiMe
Telefonu geçen sene çalışırken yurt dışından getirttim. Bana o zaman 2000 lira karlı bir şekilde 3200 e denk geldi. Şuan da yok kamerası yok şuyu diye bir hevesim kalmadı yani. Hazır şuan da indirim de iken kaçırmayayım diyorum.

ben olsam iphone u satıp dslr alırdım. bisiklete sora grupsetle devam ederdim

Şuan iki ayrı telefon kullanıyorum işim için biri iphone 7 Plus beş para etmez diğer telefonum Android arduino yazılım atıyorum pc kullanmayı unuttum desem yeridir

Sat gitsin

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Sat gitsin kullanmışın zaten kullanacak kadar 105 iyidir

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Iphone 7 Plus ve R8000 Ultegra kullanıcısı olarak konuyu böyle takip ediyorum :p

7ddd926a852dba934952b8c715dce7a9--sherlock-series-sherlock-fandom.jpg

Piyasada bitmeden nokia 3310 almayı düşünen biri olarak, ayfon da neymiş. Basit yaşa, bisletin güzel olsun.

Lenovo k8+Shimano Tourney set alır, artan parayla da TYO: 7309 hisse alırım. Dünya genelinde bisiklet devrimi yapmaya çalışan gruplar oldukça bu hissenin sırtı yere gelmez.

aypon 4s kullanıyorum. Arada kırasım geliyor ancak parayı gezmeye harcıyorum. 105 candır. devam

Hocam elektronik bir magazada satis gorevlisiyim @Serkan Mıstınoğlu bilir
Telefon almaniz cok kolay hemde vadesiz krediler ile ama set icin ayni seyi soyleyemem mesela 105 setli bir bisiklet kullanicisiyim tavsiye ederim saat gibi calisir, mekanik candir canandir ugrasmasi zevklidir bakimi kolaydir arizasi azdir ki yapsada uzmez :harika:

Iphone 7 alacak kadar param olsa yaklaşık 4500 civarı . Corelli kr 100 alır üstüne akseuar , kıyafet alırım. Bu işlemlere yaklaşık 2500 + 1000= 3500 geriye kaldı mı 1000 onuda eski dağ bisikletimi yenilemekte kullanırım . Hayaller böyke olsada gerçek olan ben halen Nokia X2-00 kullanıyorum tuşlu telefon yani. Dağ bisikleti dedğim 6 senelik çelik kadro .

Telefona bugüne kadar para verebilirdim fakat şu an iyi maaşlı bir işe girdiğimde yapacağım ilk iş bisiklet almak veya dağ bisikletimi geliştirmek olur . Telefon veya araba almak elzem değil benim için

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
Iphone 7 satıp kask ve 2. el note fan edit aldım sana tavsiyem iphonu sat 5s ile aynı herşeyi. kamera ıvır zıvır tabiki farklıda. iphone cuysan 5s al kalanına bisiklete göm oda whatsappa giriyo faceye internete giriyo he 0.02 sn ye de değil de 0.06 sn ye de giriyo ama giriyo yani ben cok sonra anladım telefon gereksiz yatırım alo whatsapp face insta baska bi işe yaramıyolar zaten. şuan ki teknoloji ile cıkan telefonlar zaten 3 sene civarı idare eder özellikte al bi xaiomi temiz 2,el devam

Geri