Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

iPhone için Bluetooth Smart ve Ant+ nabız ölçerler

Polar H7 her uygulamada çalışmıyor diye hatırlıyorum. Sports-Tracker'da kısıtlama yok. Ben hem Sports-Tracker'da hem Strava'da kullanıyorum. Farklı uygulamalar da görüyor sorun olmuyor.

Wahoo'nun da tüm uygulamalarla uyumlu bluetooth smart nabız ölçeri var, ancak Wahoo'nun Türkiye'ye direk satışı yok. Ben hız/kadans ölçer almak için araştırmıştım, buraya göndermiyor adamlar. eBay'den sipariş edilebiliyor, ama onda da çok yüksek bir kargo bedeli ekleniyor üstüne, astarı yüzünden pahalıya geliyor.

Biraz araştırdıktan sonra Delta Bisiklet'te Topeak bluetooth smart hız/kadans ölçer satıldığını öğrendim, oradan aldım. Her zaman yurtdışına bakmaktan burnumuzun dibindeki yeri görmemişiz :) Delta Bisiklet'te Topeak'in bluetooth smart nabız ölçeri de var. Dilerseniz sitesinden inceleyebilirsiniz. Nabız ölçer 69 Euro, hız/kadans ölçer 49 Euro. Topeak de tüm uygulamalarla uyumlu diye biliyorum. Ben hız/kadans ölçerini Strava'da sorunsuz kullanabildim.

Scudo
@Evren Uyanık

Wahoo nun bazı ürünleri artık Apple Türkiye tarafından satılıyor.

(link)!

Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: Evren Uyanık
@Murat Ak

Güzel bir gelişme. Fiyatlar biraz yüksek ama bulunabiliyor olması iyi. Paylaşım için teşekkürler.

Kalp ritmi ölçen cihazları bir süredir ben de araştırıyorum. Fiyatlar gerçekten çok uçuk. Bugün biraz daha detaylı baktığımda Bluetooth 4.0 (smart) sayesinde telefon ve uygulama uyumu büyük ölçüde aşılmış. eBay ve Aliexpress'te 30$'dan başlayan fiyatlarda bol çeşit mevcut. (Tabi ki markasız) Ben Android telefon kullanıyorum. Ürünler genelde iOS'a sahip cihazları hedef aldığı için Android uyumu konusunda bilgi bulabilmek daha zor fakat BT 4.0 ile bir problem olmuyor gibi. Runtastic uygulamasını kullanıyorum ben de uygulama ANT+ da destekliyor BT de.

Merhabalar,

Ant+ hrm'yi telefonumla kullanmak için aliexpress'ten otg kablo sipariş ettim. Elimde de usb stick var. Ancak telefona bağladığım zaman cihaz desteklenmiyor uyarısı çıkıyor. Bunun için ne yapmalıyım? (telefon iphone 5s)

Geri