Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

iPhone' u olanlar için muhteşem Uygulamalar!

Siz burda yazışınca banada fikir çakması oldu, benim telefon iphone değil, samsung, gps li windows mobile işletim sistemi var. Ona uygun bir spor programı buldum yükledim, muhteşem çalışıyor. Çeşitli sporlar var, koşu, yürüyüş, bisiklet, paten, kayak ve diğerleri. Kalori, anlık hız, ortalama hız,mesafe hepsini gösteriyor, antreman bittikten sonra haritadan bile (google map i kullanıyor) gittiğiniz yeri görebiliyorsunuz.

Taşırken gps uydularını bulduktan sonra üst eşofmanın cebine koydum ordada sinyal kesilmesi olmadı.

Güzel bir uygulamaymış. Tek dezavantajı güneşte ekran çok silik belli oluyor (iphone dada bu sorun varmı acaba), bazı şikayetlerimde var telefondan, belki iphone a geçebilirim.

düzeltme:iphone 4 2200 tlymiş. yuh, ben samsungla devam...

Scudo
@hasim yuce

Bende bu konudan yakınıyorum. Mont cebimde taşıyorum başka bir şey bulamadım. Sizin çözümleriniz varsa paylaşın.

bu programları kullanırken illaki internet gerekiyormu.

İphone var ama sürekli internet kullanmıyorum yani internet olan bir tarifem yok, kullanan arkadaşlara sorum, bu tarz bir program yada google map tarzı bir program aylık ne boyutta kota yiyor ve interneti olan bir pakete geçtiğimde bana yaklaşık maliyeti ne olacak, kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verirlerse çoks evinirim.

İllaki internet gerekiyor.

Eğerki sadece program için kullanacaksanız interneti size ayda maksimum 150-200 mb yeterli gelecektir diye düşünüyorum.

Ve iphone aldıysanız rahatlıkla internet paketide alabilirsiniz diye düşünüyorum yani bence iphone internet paketsiz olmaz zaten :D

avea için 250mb lık interner paketi aylık 25tl diğer tarifelere operatörlerin sitelerinden ulaşabilirsiniz. Bilgi olsun kullanacak arkadaşlara... :)

Avea gerçekten aşırı pahalıymış. Vadafone sınırsız internet 8 lira gibi bir fiyatla veriyordu fakat benim iPhone kontratlı olarak Turkcell' den almıştım 4 gb internet paketim var ve ayda ancak 1 gb ını harcayabiliyorum.

telden ınternet kullanırken kendımı kısıtlamıyorum
hatta umursamıyorum cunku
evde ve işyerinde wireles oldugu için otomatık baglanıyor zaten
ancak dısarıda mecburen 3g den ınternet kullanıyorum
aylık 1 gb paketım var ama 2 ay oldu toplamda 600 mb olmadı daha
o yuzden bence suyunu cıkarmak ıstemedıgınız suretce aylık 1 gb ı gecmenız kolay degıl
fılm tv vs ızlemenız lazım dısarda ıken

Kaçak derken ? Şu çakma ayfonlar mı ? Tabikide değil. Fakat yurtdışından getirilmişten bahsediyorsanız yani apple' ın malıysa tabiki çalışır.

bir şey eklemek istedim; gps programları ile illa ki internet kullanmak zorunda değilsiniz. cep telefonları a-pgs denen bu fonksiyonu, normalde antenleri yeterli büyüklükte olmadığı için, kısa sürede gps uydularına bağlanmak için kullanırlar ki bu da konumunuza göre 8-10 Kb'dan daha fazxla veri tutmaz. bu şekilde bağlantı başına hesaplayabilirsiniz - tabi eğer facebook gibi sitelerde paylaşımı operatör üzerinden yapmazsanız.

eğer telefonla gps kullanırken internete girmesin istersenizayar menüsünden a-gps'i kapatabilirsiniz. bunun tek farkı, uydu konumlama süresinin açık havada 45 sn - 1 dk'dan 3-5 dk'ya çıkması olacaktır ki mühim değilse sizin için internet paketi kullanmanıza gerek kalmaz.

@Arda Barış Gözcü

burada uygun bir kılıf var;

(link)

(link)

iphoen 4 için bende şöyle bir şey buldum bisiklet motosiklet tutacak diyor.

http://images.hepsiburada.net/assets/Telefon/500/Telefon_554620.jpg

@cruiser76

Güzel ama sanki riskli gibi geldi bana. olası düşme anında özellikle cihazın zarar görme ihtimali daha da yükseliyor sanki.

Bir programda benden,
Fotoğraf yükleyemiyorum kısaca bahsedeyim. Henüz kurcalama safhasında olduğum program.

"Cyctastic"

İphone için uyumlu nabız bantıda var eğer alırsanız nabızınızı ve calori durumunu görebiliyorsunuz,
ayrıca;
güneşin doğuş ve batım zamanı
yükseklik
kaç metre çıktınız kaç metre indiniz
pusula
(hız, mesafe, odo, krono vs.)
harita üzerinden takip edebiliyorsunuz.

birçok sporu destekliyor. isterseniz otomobili seçip. önceden bisiklet için gideceğiniz parkur için profil çıkarta bilirsiniz.

www.cyctastic.com

Geri