Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İran ve Duçark :)

Tebrik ediyorum hocam. Hayalleriniz peşinden devam edin bizde yapılabiliyormuş diyebilelimDetaylı anlatım bekliyoruz sizden haberiniz olsun. Hayırlı bayramlar

• Beğen
Tepkiler: haldun31
Scudo
@İhsanaltay üstadım yaşım 51 ve neredeyse 45-50 derece sıcaklıkta her türlü olumsuzluğa kulağımı tıkayıp gittim.cesaret verici temenniniz için tşk ederim.bisiklete binmek güzel şey ve binilmeli diyorum :)

@Alizee bende böyle güzel bir halkı tanıdığım için çok mutlu oldum.sizin nezdinizde tüm tanıdığım İranlılara tşk ederim

İRAN ŞAHI RIZA PEHLEVİ VE AİLESİNİN YAŞADIĞI SON YER.DSC08476.JPG DSC08481.JPG DSC08484.JPG DSC08496.JPG DSC08502.JPG DSC08513.JPG DSC08522.JPG DSC08525.JPG DSC08533.JPG DSC08564.JPG

image.jpeg image.jpeg image.jpeg

En alt fotoda bisiklet istasyonu var.isfahan şehri bu konuda çok hevesli

İran gerçektende anlatılanlar ile alakası olmayan güzellikte bir ülke.

• Beğen
@haldun31 ben Tahran' da 10 gün kaldım. gerçeken çok güzeldi. en kısa zamanda ailemle tatil için gitmeyi düşünüyorum. Çello Kebap yesek yeter.

• Beğen
Mtb candır. Mutlu oldukdan sonra bisiklet farketmez gerçi,yorulduğunu bile anlamazsın. Ne mutlu size ki zoru başarmışsınız inşaAllah bizede nasip olur birgün.Hayırlı cumalar dilerim :)

• Beğen
Ben İran'a bir kere motosikletli olmak üzere toplam 4 kez gittim. Tahran hariç diğer her noktası 10 numaradır.

Yeni turları biraz daha profesyonel olarak yapmak için aldığım ktm life lontano...ilk izlenimim sanırım rubleyi 40 yapacağım.onun dışında herşeyiyle güven veren bir bisiklet.bagajlar üzerinde geldi tubus marka,set xt,göbekten enerji elde ediyor ve lambaları yakıyor.sele brooks ve daha önce kullandığım için eskisi ile değiştirdim.hayırlısı bakalım yeni turlarda fikirlerim daha belirginleşir.iyi sürüşler hepinize

Dosyalar

• IMG_2743.JPG
    IMG_2743.JPG
    257,2 KB · Okunma: 79
@haldun31

Hocam hayırlı olsun. Hem güzel hem fiyatı bayağı yüksek. (Baktığım sitede 8000 civarı diyordu.)

Peki uzun turlar için uygun mu? Ben tourney donanımlı kron xc 250 dağ bisikletiyle yola çıkıyorum. Bununla çok daha iyisi olur ondan kuşkum yok ama bu ölçüde para verdikten sonra neden doğrudan uzun yol için tasarlanmış bir bisiklet almadınız?

@Serbun arkadasin musadesiyle

bu bisiklet uzun yol icin tasarlanmis bir bisiklet. sehir bisikleti gibi kisa mesafede hantal kalabilir bir yapisi var ama uzun turlarda tercih edilen bisikletlerle kafa kafaya gider. donanim olarak da ust duzey olunca fiyat artiyor haliyle. zaten ucuz tur bisikleti yok denilebilir.

@Serbun hocamçok tşk ederim. bu tur bisikleti zaten.yani bu iş için yapılmış.kadro ve ergonomi bu iş için yapildim diyor :).sanırım en güzel tur bisiletlerinden biri diye okumuştum bir yerlerde.şu ana kadar çok keyifle biniyorum.inşaallah beraberde turlarız.

@Deadman42 Cevap için teşekkürler.

Benim tur bisikleti konusundaki psikolojik eşiğim 5000-6000 civarı olduğu için 8000'i yüksek buldum ama dediğiniz gibi üst düzey bileşenlerle bisiklet oluşturduktan sonra ucuz diye bir şey yok.

@haldun31 Tekrar hayırlı olsun hocam. Nedense düz gidon olunca bende tur bisikleti izlenimi uyanmıyor. Dediğim gibi ben dağ bisikletiyle gidiyorum. Düz gidon. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama özellikle tur bisikleti olarak tasarlanmış bir bisiklette kelebek gidon olmaması şaşırttı beni. Ama siz deneyip memnun kaldığınzıa göre sorun yok demektir. :)

İnşallah bir gün birlikte pedallarız. Apartmanın kapalı hacmi olmadığından bisiklet açık havada yatıyor. Umarım İstanbul'un nemi bisikleti çürütmez de size eşlik edebilirim.:)

Tekrar hayırlı olsun.

Geri