Scudo Sports

İş dönüşü yaptığım kaza

murat serbet

Forum Demirbaşı
Tepki
1.742
Bisiklet
b'Twin
Arkadaşlar merhaba,
Dün akşam işten dönüyordum, Koşuyolu Caddesi üzerinde yokuş aşağı 30-35 km hızla giderken aracından çıkan bir adam dalgınlıkla yola hiç bakmadan önüme fırladı. Bağırarak uyarmama rağmen beni duymadan yürümeye devam etti. Çok bağırdım ama dalgınlık hali devam etti. Ben bu arada hem iki frene de asıldım hem de sesimi duyar da durur diye sola kaçmaya çalıştım ama yürümeye devam edince bana hiç şans bırakmadı. Ancak 2 metre yakınına gelince beni fark etti. Ama artık çok geçti. Adama hızlı bir şekilde çarptım. Yere yuvarlandı. Ben de düştüm. Bana hiçbir şey olmadı. Allaha çok şükür adama da bir şey olmadı. Adam kalkar kalkmaz benden özür diledi. Ben de tabi özür diledim hatta isterseniz hastaneye gidelim bir ağrınız falan varsa diye söyledim ama ikimizde de hiçbir problem yoktu. Sanırım kafası dalgındı. Oruç da biraz etkilemiş olabilir. Benim öndeki gidon çantası da adamı biraz korudu. O olmasa daha sert bir darbe alacaktı. Neyse uzatmayayım. Özellikle akşam saatleri dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Oruçtan dolayı insanlar akşam saatlerinde dalgın olabiliyor. Şoförler de daha sinirli olabiliyor.

Scudo
@unlike81
Teşekkür ederim. Evet çok olgun davrandı adamcağız. Gerçekten anlattığım gibi beni görmedi ve duymadı. Başkası olsa tepki gösterebilirdi darbeyi aldıktan sonra.
@matrixlord
Teşekkür ederim. Ciddi ilk kazam ve hakikaten sorunsuz oldu.

geçmiş olsun valla ikinizede bravo ne kadar güzel davranışlar bunlar...olur kafası dalar....insanlık hali...geçmiş olsun tekrar....

@murat serbet geçmiş olsun, çok ucuz atlatmışsınız. Büyük şans, en büyüğü bu olsun inşallah.

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
Geçmiş olsun. Herhangi bir yara ve hasar almadan, tartışma da yaşamadan kazayı atlatmışsınız. Allah hepimizi kazadan beladan korusun.

• Beğen
Büyük geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

Ramazan ayında normal zamanlara göre daha da dikkat etmek gerekiyor. Özellikle akşam saatleri dediğiniz gibi sinirler tavan yapıyor.

Oruç tutarken sinirleniyorsan orucunu tutma.Şanslısınız sakin biri denk gelmiş size yoksa ne olurdu bilemiyorum.Ülkemizin insanınıda çözen olmadı zaten.İyi Günler

Geçmiş olsun,iftar öncesi saatler çok riskli.Herkesin dikkat,hoşgörü,dayanıklılık,sabır eşiği farklı...

• Beğen
@egebey3461 Evet şansıma sakin biri denk geldi ama sinirli biri de denk gelse bir yere kadar sineye çekerdim. İnsan çarpınca suçsuz da olsa üzülüyor.

Gecmis olsun her ramazan bu tarz seyler oluyor. Allah beterinden sakinsin

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Bu arada 26.34 dakikayla en hızlı eve dönüş sürem. Kaza da yapmasam rekor kıracakmışım. :)
İşin gerçeği, hızlı gitmekten bir süre çekineceğim gibi görünüyor. :(

• Beğen
Tepkiler: şamilkafkas
@murat serbet büyük geçmiş olsun, medeni bir şekilde kazadan sonra iki tarafın yaklaşım göstermesi ile sorun büyümeden çözülmüş, ne güzel. Daha geçen akşam bisikletle işten dönerken yol üzerinde tekme tokat birbirine dalan iki araç sürücüsüne denk geldim. Biri 50'li yaşlarda gösteren yalnız bir adam diğeri de çocukları ile yola çıkmış orta yaşlı bir adamdı. İkisinin aracında da ciddi bir hasar gözükmemesine rağmen yaka paça hale gelmişlerdi, zorla ayırıp araçlarına bindirebildik. Oruçlumuydular bilemiyorum, kaldı ki oruç bir nefis terbiyesidir. Çoluk çocuğun arabadayken o kadar küfür edip o saatte yumruklaşacak hale geldiysen sen zaten aç kalmışsın oruç tutmamışsın ki mübarek. Lakin memleketin trafikte genel profili patlamaya hazır bomba şeklinde olduğu için en güzeli Ramazan ayı olsun olmasın sürekli temkinli olmak bence.

• Beğen
@şamilkafkas Şamil Bey bu gibi yayaya çarpma kazalarından çok korkuyorum. Bunda da elim ayağım boşaldı. Açıkçası bana zarar verebilecek birisi değildi ama adam zaten darbe almış, yere düşmüş bir de üstüne laf söylemek olmazdı. O kendi dalgınlığı olduğu için özür diledi. Ben de çok hatam olmasa da canını yaktığım için özür diledim. Devam ettik yolumuza.

• Beğen
Tepkiler: şamilkafkas
Geri