Scudo Sports

İş yerinde bana "yasak" koydular. (çay ve video içerir)

Scudo
Dostum sen daha verilen mesaja uyanamamışsın. Adamlar senin çay karıştırmana değil sana kıl olmuşlar. yavaş yavaş yeni bir iş aramaya başlasan iyi olur.

@mehmetsunu

:ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@chnkrmz usta çayın demine ya da suyuna belli etmeden biraz şeker göm. Şekersiz içenler ilave sıcak su ekleyecek, şekerli içenler direk miğdeye gömecek :D

@chnkrmz çaya yasak koymak faşizmdir , şekere yasak koymak gomunizmdir ,ikisine yasak koyana ben ve butun mtb ciler koysun ( yanlış anlamayın çaylarına şeker koyuyoruz :D :D :D )

@chnkrmz
Nasil karistiriyorsun bilemem ama su 3 oneriyi yapan arakadaslara kulak ver:
1. Sekersiz ic
2. Tahta cubuk al onlardan kullan
3. Kendine yeni is ara cay bahane olmus :p

Bu arada hakikaten "çangur-çungur" şeklinde kafa utuleyerek soluksuz minimum 30 saniye cay karistiran ve de ustune 50 desibel gucte "hhhööörrrşşşşp" - "ohhhhhhh" diye yudumlayan oldugunda benimde sinirim ziplar. Umuyorum bu kategoride bir icici degilsindir :rolleyes:
Yoksa ofis arkadaslarina hak veriyor ve sabir diliyorum :)

@mariokaldato

operasyona başlayalım ozaman :D

@suat akman

yani kategorinin kenarındayım. sadece çangır çungur karıştırıyom ama 10 saniye falan :D

@chnkrmz ahahaha sen koymaya başla biz toplanıp geliyoz cnm :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hcikler ve chnkrmz
@chnkrmz
AIHM'ne basvur sevgili kardeşim:)

• Beğen
Aynen bencede kıtlama iç

• Beğen
@suat akman

ben de bu şekilde içiyorum diye kahve ve çay içmemem yönünde baskı uygulanmıştı işyerimde.
Ne yapayım fhüüpppp diye içince daha tadına varılıyor bence:islik:
Ben içmeye her yudum da müdürüm ''Yuhhhh ulan'' demeye devam etti yaklaşık bir sene:krsn:
Sonra oradan ayrıldım (kendi isteğimle yanlış anlaşılmasın) iki yıldır çalıştığım şimdiki yerde gönlümce hüpletiyorum:kahve:
Sanırım arkamdan sövüyorlardır :p:p
velhasıl yanındayız dostum 'Dik dur eğilme,bisikletforum seninle'':koptum::koptum:

• Beğen
Sana yasak koyan kişiyi de dinleyebilseydik kkeşke :)

Hani bir video var adam diyorya " hayvan gibi şey yapiyyapıyorsunuz yaw" hatirladinizmi onu :)

• Beğen
@chnkrmz Kardeşim insanların müdahale etmesine sebebiyet verecek kadar ses çıkardığına göre sen de pek masum olmayabilirsin bence. Hele bi video ekle bakalım nasıl bir ses :)

@Yusuf G.

tmm bir gün göğüs bandı ve aksiyon kameramle gelecem videoya çekecem benim haklı olduğumu göreceksiniz :D

şekersiz içmek güzel bir çözüm.

işte çaya yasak gelmesinin sebebi bu. yani çayı içmeyi geçtim çıngır çıngır seste bile huzur var ya

Geri