@chnkrmz
Eskiden hayvan surusu guden cobanlar gecerken boyle sesler cikarirdi cingirak takili kuzucuklar ve keciler
Hele birde gunde 15-20 bardak cay iciyorsaniz ve her seferinde boyle karistiriyorsaniz iyi dayaniyor calisma arkadaslariniz
Önce15 gün şekersiz iç diyenlere direnelim. Siz 15 gün 3 şekerli için dil alışır diyorum ve ne kaçırdığinizi farkedersiniz. Neymiş efenim çay hakiki tadıymış.
Mesela bende metal kaşığın çam bardakta çıkardığı sesten şekerin çaya nüfuz ettiğini hissediyorum. Odun / plastik kaşıklar bu hissi vermiyor. Ayrıca tam homojen karışmaliki son yudum ekstra şekerli supriz yapmasın.
Sonuncu olarak her kısıtlama senin sen olmanı engellemeye yöneliktir. Bende katılıyorum sese değil sana yada keyfine gicik oluyorlar.
bu gün dikkat ederik ses çıkartmamaya çalıştım.
benim masam ile patronun masası koltuktan koltuğa kapı arasından yüz yüze görülüyoruz.
gene bana manalı bi bakış attı
Bencede, dış mihrakların eli,kolu,parmağı var bu işte.....
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQkbcykrO_cyZBc1Vl_RJTropEGA-Ic4D7yR6CijhKJ09kYjzo_vg
@baykuş97
bende günde 5-10 bardak çay içiyorum ve her bardağa 5-6 tane şeker atıyorum neyseki bizim işyerinde kimse kimseye karışmıyo ister kavanozla iç ister kepçeyle karıştır bence insan arkadaşı için iki dakika sese katlanmalı yoksa arkadaşlığın ne anlamı kaldı yanındayım kardeşim