Scudo Sports

İşe bisikletle gideMEyenler

ben de taş çatlasa 15 saniye önce okudum haberi :D

Scudo
İş yerinde temizlenme imkanı yok. giderken de sabah saatlerinde otobüse almıyorlar, geri gelirken binme imkanı da kayboluyor. 30 kmlik sahil yolu çöpe gidiyor.

Evle işim arası 6 km gibi cüzi bir mesafe, fakat gidiş yokuşlu :( Bu yüzden gidemiyorum maalesef.

• Beğen
Tepkiler: bulut
Merhaba Arkadaşlar,

ev - iş yeri 30km miss ancak sabah erken kalkamıyorum. kalksam ter koku vs.. temizlenecek yer yok. dönüş yolunu değerlendirmek içi servis aracına bisiklet taşıyıcı takmak istiyorum mümkün müdür? bilen, gören, duyan var mı? servis aracının arkası 2 kapılı, kapılar ortadan dış kenarlara doğru açılıyor.

ne olur bilen çıksın :D

Mesajımı yazayım da buralarda takılsın şimdilik.

@kvnccelik bende bu kategorideydim bahanem de o yokuşu nasıl çıkarım dönüşte diyordum ama karar verdim başladım çıkıyorum yokuş sürekli değilse bence çıkın sabah salarsınız 10-15 dk arası iş yerine varırsınız

İş yerinde duş alma imkanım olsa, hiç affetmem bisikletle gelir giderim.

Zeytinburnu - Maslak arası mesafe gözümde büyümüyor, duş imkanı da var. Ama E5 Hasdal Tem bağlantısı ve TEM buralarda sürmek sanırım yasak. Yasak bile olmasa pek güvenli değil.

@Yeshilmen

Maslak'in tam neresinde bilmiyorum ama Sahilden besiktas besiktastan maslak yapabilirsiniz. :) ya da sahilden emirgan emirgandan yukari ayazaga tarafindan gecebilirsiniz. Ben 2 sene o tarafa surdum her gun.

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
@Ahmet Onur Çakmak
İTÜ Kampüsün içindeyim. Sahil yolu çok güzel Cumartesi günü denedim orayı, mesafe çok uzuyor ve Maslak'a dönüşte çok kötü bir rampa var çıkamadım orayı :)

Beylikdüzü - Başakşehir 35 km yol aslında çok rahat giderim tem den ama duş herkes gibi bende de sıkıntı.

Bende akşam güzel havalara zincirlikuyudan beşiktaşa yürümeye başladım iş çıkış saati otobüs bekleyeceğine yayan iniyorum beşiktaşa , zaten beşiktaş perpa arası çalışdığım için niye bisikletle gidip gelmiyeyim dedim akşamda yemek yedikden sonra 8 den sonra sahilden bebek tarafına spor , iş için güzergahda aklımda belirledim. kurbandan sonra kısmetse aylık akbil parasını bisikletin taksitine bağlayıp hayatımı düzene sokacağım. ama duş olayı önemli ama lavabo işyerine varsa önceden götürdüğünüz kıyafet ve havlu ile çözerim gibime geliyor.

işe bisikletle gidemiyorum ama bisikletle dönüyorum :) haftada bir kaç kere servisin veya arabanın arkasına bisikleti atıp götürüyorum, akşam bisiklet ile 30 km gürpınar-bakırköy yol koşuyorum, mis gibi oluyor.

Ankara, 100.yıl-Batıkent arasını maalesef bisiklet ile gidemiyorum, giden olursa da alkıslarım :) sahil yolu bizimde var arada bir yagmur yagınca bizim yollar sahil yolu oluyor :)

Ablam irili ufaklı konuları hortlatiyo :D

Bisikletim çalındıktan sonra henüz bisiklet alamadım. Tarsus-Mersin 24 km. pzt hariç hergün gidip gelicem. :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: sinemaperdesi
Ev/Is 2.5 km.Sabah olsa da bisikletimle ise gitsem, aksam olsa da bisikletimle evime donsem diyorum.Sabirsizlaniyorum:)Yanlis konuya mi geldim?:p

Geri