Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    699
@erman35 Eldiven iyi aslında ama soğuk hava koruyuculuğu yok. Zaten özelliklerinde de yazmıyor. Sonbaharda ve ilkbaharda gayet iyi kullanıyorum ben.

• Beğen
Tepkiler: erman35
Scudo
teşekkürler yorum için en azından iyi olduğunu bilmek güzel.
tchiboda da bu tarz bir mont vardı arasında kaldım.
215667 dosyayı görüntüle

Aynısının kollarında manşet olmayan modelini kullanıyorum işe gidiş gelişlerde. Tchibo'dan alalı bayağı oldu. Kumaşı incedir Bim&A101'deki gibi soft shell değil. Kısa sürede hararetlendiğim için günlük kıyafetin üzerinde bana ideal geliyor.

Eldivenler için de aklıma gelmişken bir püf noktası söyleyeyim. Eldivenleriniz benimkiler gibi dokunmatik özellikli değilse dokunmatik cihazlarınızı parmak ucunu ıslatarak kullanabilirsiniz. Ben sürüşe başlarken eldivenli işaret parmağımın ucunu azcık tükürükle ıslatıyorum :p böylece telefonun ekranına müdahale edebiliyorum. Ter olur, su olur azıcık ıslanması kafi gelecektir muhtemelen, bir deneyin.

Son düzenleme:
Bugün işten biraz erken çıkayım da şu Relive'i deneyeyim dedim. Zaten ne zaman Strava vs açsam gaza gelip bir yerlerimi ağrıtırım. Bugün de kayıp düştüm.

Bisikletten böyle düşmeyeli sanırım 15 sene falan olmuştu. Önemli hasar yok çok şükür.

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Hava iyiden iyiye soğudu tek iyi yan rüzgarın az olması. Kışlık maske ve eldiveni nereye kaldırdığımı unuttuğum için bulamadım ve bu gecelikte böyle idare ettim. Buzlanma olmadığı müddetçe kış sezonunda işe pedallamaya aynen devam. Şimdiden herkese işinde kolaylıklar diliyorum.

2019-12-05-23-19-54-251.jpg

Günaydın, hayırlı işler herkese.
Bu hafta hava muhalefetinden dolayı 5/1 olarak bitirdim ne yazık ki. İşe bisiklet ile gitmediğim her gün keşke diyesi geliyor insanın.
Bugün Sora'dan almış olduğum forma, softshell yelek ve decathlon yağmurluğu ile geldim. Kısa eldiven olduğu için başlangıçta ellerimi baya üşüdü onun dışında gayet iyi sonuç aldım kendi adıma. Bundan sonra yağmurlu ve ya farklı bir durum dışında işe bisiklet ile gönül rahatlığıyla gelebilirim.

Kışa giriş yaptık resmen bu hafta. 3 Katman giyilen günler geldi. Bol yağmurlu, fırtınalı geçen günlere rağmen haftayı fulledim.

215855 dosyayı görüntüle

Birkaç eksik parça yüzünden tamamlanmayan, disk frenli Kinesis toplama işine inat susuz, çamursuz gün olmadı. Aksilik çıkmazsa pazartesi sahalara çıkacak kendisi :)

Bunu da Asssavers Fendorbendor çamurluğun ne kadar işe yaradığını göstermek için ekliyorum;
(Bu çamura rağmen sırtımda bir damla çamur yoktu sürüş sonunda)

asssaver_fendorbendor.jpg

Özellikle son 2 gündür İstanbul sabahları çok soğuk. Maltepe'de sabah 7derecede yola başlıyorum Aydos kıyısında 2 dereceye düşüyor hava. Ama yine de 5/5 ile hafta kapanıyor.
3 kattan aşağısı kurtarmıyor. Btwin içlik + goratex termal forma + kipeo rüzgarlık.

Bugün işten biraz erken çıkayım da şu Relive'i deneyeyim dedim. Zaten ne zaman Strava vs açsam gaza gelip bir yerlerimi ağrıtırım. Bugün de kayıp düştüm.

Bisikletten böyle düşmeyeli sanırım 15 sene falan olmuştu. Önemli hasar yok çok şükür.

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Çıkarken 0° olan hava iş yerine varırken 1° oldu. Üşümedim desem yalan olur. Neyse ki düşmeden gelmeyi başardım bu sabah?

Herkese hayırlı işler. Kolay gelsin.
Benim gibi Avcılar Gayrettepe yapan varmıydı buralarda?

Avcılar-Gayrettepe arası mı? :kötü: Nasıl gidip geliyorsunuz İstanbul'da o yolda?

Üniversite için İstanbul'da dört yıl yaşadım. Bırakın bisikleti sürmeyi, yürümeyi baştan öğrendim desem yeridir. Allah kolaylık versin size.

Geri