Carraronun jelli eldivenini almıştım (link aşağıda). Aldıktan sonra özellikle başparmak altı ve avuç içinde bulunan jelli noktalar ağrı yapmaya başladı. İlk önce benim bir sorunum olduğunu sandım ama şu anda anlıyorum ki tamamen eldivenden kaynaklanan bu sorunu yaşıyorum. Sanırım jel olmayan bir eldiven almam gerekiyor. Tavsiye edeceğiniz bir model varsa sevinirim. Ayrıca bu haftada 3 de 3 ile yola devam.
@SeYaP Bende Shimano kullanıyorum nedenini bilmediğim şekilde başparmak altında acı hissediyorum bende. Kışın decathlon eldiveni ile de aynı sorunu yaşadım. Sanki eldiven parmağı çekiştiriyor.
@Hami Bulut bugün sabah eldivensiz geldim yokuş aşağı olduğu için çok fazla bir baskı olmadı. Birde akşam bakacağım bisikleti alalı 3 buçuk hafta oldu eldiveni kullanmaya başlıyalı 1 hafta ve bu sorun ortaya çıktı. Bir süre eldivensiz devam edeceğim.
Bana da mı dolusunuz kardeşimmm? 😄
15TL'den günde 26 gün arabayla işe gitsem 390TL yapıyor! Kısa mesafe dur kalk olduğu için yakıt tüketimi 100km/8L dizel, ettimi 51TL'de o.
O paraya Red Etap Kredisi öderiz lan biz
Bu haftayı da 5'te 5'le kapıyorum. Tüm hafta yağmurla kovalamaca oynadık anca bu sabah yakalayabildi. Ama yaz yağmuru keyiflidir, ıslanırsın ve üşütmez. Tadını çıkardım diyebilirim
5 de 5 olacak benimde akşam. hafta sonu güzel planlarım vardı ama sokağa çıkma yasağı hepsini bozdu. Önümüzdeki hafta da sağlık problemi olmadıkça bir 5 de 5 daha inşallah. Şimdiden herkese keyifli sürüşler. Şu an itibari ile yağmur var Denizli de saat 5 te ne olur bakalım.