Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    696
Bugün ilk defa denedim. Izmir yolundaki bayırda terletmesi dışında çok sevdim. Resmen araçla gerim gerim gerildiğim sabah trafiğinde kuş gibi aktım gittim. Kilolu bir kuş 😀

20230718_090216.jpgScreenshot_20230718_090529_Cyclemeter.jpg

Scudo
Bizim iş yeri yandı. İs kokusundan durulmuyor. Yeni yeni geçmeye başladı. Evden çalışıyoruz. Ara ara denedik ofisten çalışmayı ama pek sağlıklı değil. 1 aydır işe bisikletle gidemiyorum. Ayakkabılarımı, kemerimi bile eve getirdim. İş yerinde yarım gün geçiren herşey is kokuyor. Yüksek ihtimal eylül ayında taşınacağız. Yeni yerde zaten imkansıza yakın bisikletle gitmek. Son 1 ayımda ne kadar gidip gelebilirim bilmiyorum artık. Benim için bike to work günlerinin sonu geliyor. 5 yıldır ne güzel gidip geliyorduk.

Ben de gidecem ama yarısından fazlasını metroyla gidicem,kondisyon kazanırsam bi çılgınlık yapıp 20km gitmeyi deneyebilirim. Asıl sorun trafikte ilerlemesi cidden zor. araç kullanırken bile türlü türlü insan, trafiğitehlikeye atıyor.

Yazın evden işe bisikletle gidiyorum. Dönerken metroya kadar bisikletle, metrodan inince eve kadar bisikletle gidiyorum. Tüm yolu bisikletle dönmek için fazla sıcak. Yokuş olmasa neyse de dönüş yolunun yarısı yokuş yukarı.

20230722_100247.jpg

Adana da yaşıyorum, sabah 6:50 gibi evden çıkınca 12 km sonunda iş yerimdeyim. Ama akşam 5 te dönüş tam bir eziyet oluyor bu sıcakta. Bu sebepten canım hiç istemiyor ve kendimi suçlu hissediyorum 😔

Şimdi millet yanıyorum diyor ya biraz kıskanıyorum. Sabah işe giderken harbi üşüyorum. Bizim burası yayla havası. Nöbet durumuna göre akşam veya ertesi gün sabah dönüş yine serin oluyor. Bisiklet sürmek ve işe gitmek için yaz ayları uygun diyebilirim.
@makaram iş yerinde yangın çıktığını söylemişsin, geçmiş olsun kardeşim.

Ankara'da kullanmaya başladım tekrar iş ev iş arası ancak TBMM ile İç İşleri Bakanlığı kavşağı geçişi sıkıntılı. Bisiklete yer yok hiç. Zar zor geçiş yapıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Otepeyurt
izmirde metro ve tramvaylardaki grev sebebiyle bir çok kişi kurtarıcı olarak bisiklete geçmiş gibi, sabah güzergahında bir çok yeni bisikletli ve scooterlı vardı sahil yolunda işe giden.

Şimdilik yok, yorumunuz için teşekkür ederim.

Hepsiburada Lugano II Endurance lastik var, benim işimi görür mü? Fiyatına göre nasıldır? Ayrıca 700x25 zırhlı lastik almak hammallık olur mu?
Üstadım ben bunu yeni gördüm özür dilerim bir süredir foruma girmiyordum. Ben sürdüm hammallık hem oluyor hem de olmuyor. Lastik neredeyse hiç patlamadığı için sürüşün bozulmuyor ama sürüş keyfin azalıyor. Zor bir ikilem. Bu arada Lugano II suda çok kötü olduğunu biliyorum ama bütçe neye el veriyorsa o en iyi seçenek oluyor çoğunlukla.

Ben bir hata yaptım arkadaşlar. Aşağıdaki 50lik motorcuğu aldım arada sürerim diye. Fakat sürmek çok hoşuma gitti bisiklete binemiyorum bunun yüzünden.
Bisiklet süren eklem kas kemikte bir sorun olmadığı takdirde bu elektrikli benzinli bisikletlere geçmem derken gidip motor alarak bir hata yaptım.

IMG_20230604_184411.jpg

Bisikletten ekmek almaya bile giden ben, 15 gündür malesef hic binmiyorum. Sıcakta bisiklete ısrar edince malesef hastalandım ve hala toparlanamadim. O kadar degisik ve fazla sıvı almama rağmen elektrolit kaybı yaşadım, kan degerlerim bozuldu. Hipotansiyon oldum, vucut direncimin dusmesi dolayisi ilede enfeksiyona yakalandim. Kilolu ve normal yasantimdada çok terleyen birisiyim zaten, bu sicaklarda cevreme aldiris etmeden binmeye devam edince hastanelik oldum sonunda

Geri