Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    692
Arkadaşlar merhaba 2 hafta önce kron fd2000 21 vites katlanır bisiklet aldım yanlız kadroda matara kafesi deliği mevcut değil matara kafesi takmak istiyorum bildiğiniz kafes linki var ise atabilir misiniz konu ile alakasız ama kusurabakmayin şimdiden teşekkürederim 🙏

Scudo
Arkadaşlar merhaba 2 hafta önce kron fd2000 21 vites katlanır bisiklet aldım yanlız kadroda matara kafesi deliği mevcut değil matara kafesi takmak istiyorum bildiğiniz kafes linki var ise atabilir misiniz konu ile alakasız ama kusurabakmayin şimdiden teşekkürederim 🙏

Günaydın böyle birşey düşünebilirsiniz, yine çeşitleri internette bolca var veya sele altı tutucuları da tercih edebilirsiniz.

(link)

Zefal Spring Modeli hem ucuz hem sağlam hemde farklı boyutlardaki mataraları tutabiyor

Günaydın böyle birşey düşünebilirsiniz, yine çeşitleri internette bolca var veya sele altı tutucuları da tercih edebilirsiniz.

(link)
Çok teşekkürler saolun 🙏

• Beğen
Tepkiler: Snr U
Dün biraz bacak ağrısı ve bir öncesi akşam eve dönerken atlattığım badirelerin verdiği gerginlikle hem dinleneyim hem de kendimi biraz güvende hissedeyim diye işe bisikletle gelmedim. Sabah bindiğim otobüsün motoru patlayıp alev aldı. Allahtan durakta dururken oldu da indik hemen.

Bugün de Eminönünde denize düşen otobüsü atmış eşim bana diyor ki, bunun içinde de olabilirdin.

Geri