Murat Cömez En yeni üye - Kayıt: Az önce Kayıt 21 Nisan 2013 Mesaj 7.893 Tepki 20.448 Yaş 51 Şehir Giresun İsim Murat Cömez Bisiklet Colnago 5 Temmuz 2016 #121 @Fakir Kemancı Hayir sahte hesap falan degil. Karbon masayi ben satiryordum ama vaz gectim satmaktan. Neden sormustun? Tepkiler: Adı Bende Saklı
@Fakir Kemancı Hayir sahte hesap falan degil. Karbon masayi ben satiryordum ama vaz gectim satmaktan. Neden sormustun?
Fakir Kemancı Daimi Üye Kayıt 25 Ocak 2015 Mesaj 238 Tepki 210 Yaş 34 Şehir Lüleburgaz İsim Serkan G. Bisiklet Salcano 5 Temmuz 2016 #122 @Murat Cömez abi forumda ilanını görmeyip orda görünce sahte hesap olmasından şüphelendim benim xrs040'a yükseltme yapıyorum bu ara jantları felan değiştirdim ama bilirsiniz belki maşası alu. ilanınız ilgimi çekince bi bakmıştım. Tepkiler: Murat Cömez
@Murat Cömez abi forumda ilanını görmeyip orda görünce sahte hesap olmasından şüphelendim benim xrs040'a yükseltme yapıyorum bu ara jantları felan değiştirdim ama bilirsiniz belki maşası alu. ilanınız ilgimi çekince bi bakmıştım.