Scudo Sports

İşinde bisiklet kullanan kaç kişidir?

m/yalcin

Aktif Üye
Tepki
129
İsim
YALÇIN
Bisiklet
Salcano
işe bisikletle gidenler var ancak işinde bisiklet kullanan kaç kişi vardır? haydi bakalım kimler ne iş yapıyormuş bisikleti ile görelim.

Scudo
Benden saymaya başla. hergün gidiş dönüş 50 km.

@Osman Kıtay
hayır iş için veya işte bisiklet kullanan demeye çalıştım;)

@Osman Kıtay
peki ama anlatamadım kendimi özür dilerim.yani ekmeğini kazanmak için bisiklet kullananları kast ettimdi.

copy centerımız var ve bazen bir yerlere malzeme almaya gitmek yada malzeme götürmek gerekiyor pullar etiketler para vb. sırt çantama atıp basıyorum pedala :D

nadiren de olsa ben kullanıyorum. 3-5 km'lik mesafede para pul evrak vs. işi varsa gidiyorum. esasında benim işim değil ama işyerinden kısa süre de olsa kaçmak için iyi bir fırsat. :)

• Beğen
Tepkiler: m/yalcin
ne güzel bence bu çok güzel bir fırsat hem pedallama keyfi hem iş yapma zevki.:)

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Cogu bisiklet kullanicisi ise gidip geliyorsa, disari ciktigi her is icinde bisikletini kullanir. Bende ayni sekilde yapiyorum. Bir yere gidilip gorusulecek, birsey alinacak, atla bisiklete hooop! Ozgurluk ve hizli is gorme! Park derdi yok, dolmus yok, yurume yok, terlemede olmasa :p

ben bikere işimde bisikleti kullandım. bankaya gönderdiler beni :D

• Beğen
Ben 15 tatilde eczanede çalıştığım zamanlar iki eczane arasında ilaç getir götür yapıyordum bisikletle. :D

• Beğen
Tepkiler: Lenora Nora
eskiden postacılar dağıtım yaparken kullanırdı bisiklet...:) hatta bunlar demirbaş olurdu...:)

• Beğen
Geri