Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ispanak doping etkisi yapıyor

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
203476

Bilim insanları Temel Reis’in kaslarını büyütmek için yediği ıspanağın sporcularda bir doping etkisi yapabileceğini açıkladı.

Berlin’deki Freie Universität’den bilim insanları Dünya Anti Doping Ajansı için yaptıkları araştırmada ıspanak içinde buldukları ‘ecdysterone’ adlı hormonun atletler için yasaklı maddeler listesinde olduğunu fark etti.

KAS KÜTLELERİ BELİRGİN DERECEDE ARTTI

Menshealth.com’daki habere göre araştırmacılar, 10 haftalık deney sırasında katılımcılara verilen maddelerin onların fiziksel performanslarını nasıl etkileneceğini ölçmek için 46 atleti dört gruba ayırdı. Bir grup kontrol altında tutulurken, diğer gruba ilaç olarak verilen tesirsiz madde verildi. Diğer iki gruba da ıspanakta bulunan ecdysterone maddesinden günde iki ve sekiz kapsül verildi. Bunun ardından sporcuların idman programına katılmaları istendi.

10 haftalık deney sonucunca, ‘ecdysterone’ içeren kapsüllerden içen sporcuların kas kütlelerinin belirgin derecede arttığı aynı zamanda diğer gruptaki sporculara göre üç kat daha güç kazandığı ortaya çıktı.

Sporcuların kullanması yasaklı olan ‘Steroid’ listesinde yer alan ‘ecdysterone’ hormonunun deneye katılan atletlerdeki kas kütlesinde belirgin bir artışa sebep olduğu ifade edildi.
Ispanak doping etkisi yapıyor
(link)

Scudo
Ispanak iyi temizlenmemiş ise mideyi bozma ihtimali de çok yüksek

Vay be temel reisin sprintide neden düz yolda 100km/h yapıyor , şaşırıyordum..

Soğan ve ıspanağı kavurup üzerine 5 yumurta kırıyorum. Bu benim antreman gününün ardından gelen ilk off günümün kahvaltısı oluyor. Ispanak bulamadığımda pazı kullanıyorum. Ispanak mineral vitamin olarak çok zengindir. Ondan doping etkisi almak için düzenli yemeniz gerekir. Ben çok faydasını görüyorum.

@frknltngl
Tarifimiz biraz sağan biraz jant biraz kask birazda sevgi :D :D

Ispanağı büyük bir kapta suya ıslayın. Suya bir çorba kaşığı karbonat koyup 15 dakika bekleyin. Ardından iki -üç kez su ile yıkayın.
Çiğ olarak salatalara ekleyin yada garnitür olarak üzerine limon sıkarak tüketin.
Böylece en yararlı şekilde vücuda etki edecektir...
Afiyet olsun...:harika:

@frknltngl
Sagan reisten iyi omlet olur ama dena fikir değil ?

Kudret Kurtcepe geri döndü sandım ya la .......

@Deniz A
Buradadır burada???

Geri