five
Part time turcu
- Tepki
- 4.019
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
@necmeddin merhaba. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Mağaraları çocukluğumdan beri çok severim. Hatta ilk gördüğüm mağara olan İnsuyu Mağarasında kaybolmuştum. Ailemle beraber yaptığım yurtiçi ve yurtdışı turlarda da rotamı yol üstündeki mağaralara çeviririm. Ya da yolu zaten oradan geçirmişimdir.
Avatarım da Kocain Mağarası'ndan...
@Sinan H. çok teşekkür ederim. Ben de aynı şekilde bir sürü hayal kurup, rota hazırlayıp sonra benden önce o rotada turlayan arkadaşların yazılarını okuyup yol notlarını aklıma kazıyorum. Bir sürü imrendiğim tur oluyor. Hayaller kuruyorum. Belki de yoğun ve stresli zamanlarda bu beni ayakta tutuyordur. Fırsat bulunca da kendimi yollara atıyorum. Ailemi meraklandırıyorum. Sonra da Allah'a şükür ki anlatıp gülümsediğim güzel anılarla dönebiliyorum. Bazen şartları zorlasam da kafa tutmuyorum.
Aynakol ve rublenin şaşırtan kısmı Rohloff ve kayışlı sistem miydi ? Onu ilk gördüğümde ben de çok şaşırmış ve aklıma sığdıramamıştım. Sonra detaylara vakıf olunca anladım tabi. Şimdi zevkle zor şartlarda avantaja dönüştürüyorum.
Selamlar
five
Tabi bu orijinal olanı değil. Hakkı babaya yazık olmasın. Ama komik olmuş.
Avatarım da Kocain Mağarası'ndan...
yine rotası hazır olan hayallerdeki turu benden önce yapan birisi daha... okurken vay arkadaş dedim, sıcakta o bozuk yollarda direkt fotoğraflardan aynakol ruble bakayım dedim ama ayrıca bi şaşırdım... maşallah diyorum harika paylaşım içinde teşekkürler ayağınıza sağlık
@Sinan H. çok teşekkür ederim. Ben de aynı şekilde bir sürü hayal kurup, rota hazırlayıp sonra benden önce o rotada turlayan arkadaşların yazılarını okuyup yol notlarını aklıma kazıyorum. Bir sürü imrendiğim tur oluyor. Hayaller kuruyorum. Belki de yoğun ve stresli zamanlarda bu beni ayakta tutuyordur. Fırsat bulunca da kendimi yollara atıyorum. Ailemi meraklandırıyorum. Sonra da Allah'a şükür ki anlatıp gülümsediğim güzel anılarla dönebiliyorum. Bazen şartları zorlasam da kafa tutmuyorum.
Aynakol ve rublenin şaşırtan kısmı Rohloff ve kayışlı sistem miydi ? Onu ilk gördüğümde ben de çok şaşırmış ve aklıma sığdıramamıştım. Sonra detaylara vakıf olunca anladım tabi. Şimdi zevkle zor şartlarda avantaja dönüştürüyorum.
Selamlar
five
Abi bu poz 90 larda yeni albümü cikan piyanist santorlerin verdigi pozlardan. Hatirlarsan arkalarina birde org koyarlardi sarkicilari kaset kapaklarinda hshshshs
239920 dosyayı görüntüle
Tabi bu orijinal olanı değil. Hakkı babaya yazık olmasın. Ama komik olmuş.