Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Isparta-Eğirdir-Beyşehir-Hadim-Gazipaşa-Köprülü Kanyon-Antalya Turu (11-16/07/2020)

@necmeddin merhaba. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Mağaraları çocukluğumdan beri çok severim. Hatta ilk gördüğüm mağara olan İnsuyu Mağarasında kaybolmuştum. :) Ailemle beraber yaptığım yurtiçi ve yurtdışı turlarda da rotamı yol üstündeki mağaralara çeviririm. Ya da yolu zaten oradan geçirmişimdir. :)

Avatarım da Kocain Mağarası'ndan... :)
yine rotası hazır olan hayallerdeki turu benden önce yapan birisi daha... okurken vay arkadaş dedim, sıcakta o bozuk yollarda direkt fotoğraflardan aynakol ruble bakayım dedim ama ayrıca bi şaşırdım... maşallah diyorum harika paylaşım içinde teşekkürler ayağınıza sağlık

@Sinan H. çok teşekkür ederim. Ben de aynı şekilde bir sürü hayal kurup, rota hazırlayıp sonra benden önce o rotada turlayan arkadaşların yazılarını okuyup yol notlarını aklıma kazıyorum. :) Bir sürü imrendiğim tur oluyor. Hayaller kuruyorum. Belki de yoğun ve stresli zamanlarda bu beni ayakta tutuyordur. Fırsat bulunca da kendimi yollara atıyorum. Ailemi meraklandırıyorum. Sonra da Allah'a şükür ki anlatıp gülümsediğim güzel anılarla dönebiliyorum. Bazen şartları zorlasam da kafa tutmuyorum.

Aynakol ve rublenin şaşırtan kısmı Rohloff ve kayışlı sistem miydi ? Onu ilk gördüğümde ben de çok şaşırmış ve aklıma sığdıramamıştım. Sonra detaylara vakıf olunca anladım tabi. Şimdi zevkle zor şartlarda avantaja dönüştürüyorum.

Selamlar

five
Abi bu poz 90 larda yeni albümü cikan piyanist santorlerin verdigi pozlardan. Hatirlarsan arkalarina birde org koyarlardi sarkicilari kaset kapaklarinda hshshshs :D
239920 dosyayı görüntüle

Tabi bu orijinal olanı değil. Hakkı babaya yazık olmasın. Ama komik olmuş. :)

Scudo
Gazipaşaya kadar tekrar gelirseniz haber verin. Güzel bir sahili, doğal havuzları var ,gezmenizi tavsiye ederim . Dinlenmek tamir bakım yapmak isterseniz de yardımcı oluruz . :) Ayağınıza sağlık.D6EA9736-6392-443F-B8E6-46840FC9204C.jpeg

Çok güzel bir tur olmuş. Konya'dan başlayarak aynı rotada ben de yol almak istiyorum. Memleketim Hadimi görünce bir solukta okudum. Ayağınıza sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve five
@Amanita Çok teşekkür ederim. Kuzenim Gazipaşa'da yaşıyor. Matematik öğretmeni. Ona uğramıştım. Daha önce de doğal havuzlara (hatta 29 Ekim'de hava rüzgalı ama su harikaydı) girmişliğim var. Bu sefer de liman tarafında girdim suya. Çevresini de gezmiştik. Sapadere Kanyonu'nu ve Cüceler Mağarasını da görmüştüm.

Çok severim Gazipaşa'yı. Antalya'nın doğusundaki ender sakin yerlerden biri.

Selamlar

five

@apocalypse çok teşekkür ederim. Hadim ve çevresini ilk defa gördüm. Çok güzeldi. Ailemle de gelmek istiyorum.

Selamlar.

@five Biraz daha doğuda Nohut yeri/ delik deniz/ kral koyu denen de bir yer var orayı da gezdirsin. Yolları da güzeldir .

• Beğen
Tepkiler: five
@five bisikletiniz ayrı güzel, turunuz ayrı güzel.

Çadırsız bir tura göre çantalar çok dolu geldi gözüme. Benim çantalarımda hep çadır, uyku tulumu, mat üçlüsü en kalabalığı yaratan.

• Beğen
Bir Bozkırlı olarak Bozkır'ı es geçmenize gücendim :) Halbuki çay başında bir etli ekmek, Dereköy'de değirmende tahin yemek renk katardı :) Güzel tur olmuş, selamlar abi.

• Beğen
Tepkiler: five ve Atasoy
@five Tebrik ederim, zevkle okudum. Paylaşım için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve five
@five Biraz daha doğuda Nohut yeri/ delik deniz/ kral koyu denen de bir yer var orayı da gezdirsin. Yolları da güzeldir .

Delik Deniz'den söz etmişti kuzenim. Kısmet olursa oralara da gideriz.

Teşekkür ederim.
@five bisikletiniz ayrı güzel, turunuz ayrı güzel.

Çadırsız bir tura göre çantalar çok dolu geldi gözüme. Benim çantalarımda hep çadır, uyku tulumu, mat üçlüsü en kalabalığı yaratan.

Aslında çok dolu değildi. Yağmur kıyatelerini almamıştım. Klasik olarak ek kıyafet ve formalar. Biriklet malzemeleri. Biraz yiyecek. Ek 1 şişe su. Çanta dışında ayakkabı. Bel çantamı da içine koyuyorum sürüşte.

Çok daha dolu olduğu zamanlar vardı. :)

Selamlar

five

@Hkaraca42 Bir dahaki sefere mutlaka Bozkır'a da uğrayacağım. Bozkır'ı bu kadar seven Bozkırlılar'a kulak vermek lazım. :)

@HakanAydn teşekkür ederim. Selamlar

Son düzenleme:
Çok güzel tur ve anlatım her zamanki gibi. Yolumuzu ve rotamızı her zaman açıklayıcı bilgilerle donatiyorsunuz. Beyşehir gölünün batisindan Ormana'ya oradan da Manavgat'a devam etmiştik. Altınbeşik Mağarası da yol üzerinde. Toroslara giderken yagmur malzemesi almakta fayda var, Ağustos ortasında yağmurdan mahsur kalip jandarmayi aramıştık;)
Toroslara çıkacaklara ufak bir tavsiye olsun...

• Beğen
Tepkiler: five ve Atasoy
@apocalypse Yerköprü Şelalesi çok uzun zamandan beri görmek istediğim bir yer. Kısmet olursa bir seferinde yolumu oradan geçireceğim. Çok teşekkür ederim.

@Ertunç Öner Çok teşekkür ederim. Ben bu sefer hava durumuna bakıp yağmur öngörmeden gitti. Ama ona rağmen Beyşehir-Hadim etabında çok kısa çiseledi üstüme... :) Neyse ki Islatmadı. :)

Güzel tur olmuş zevkle okudum teşekkürler.

• Beğen
Rotaları koymadığımı fark ettim.

Isparta- Eğirdir :
Isparta-Eğirdir.JPG

Eğirdir-Beyşehir:
Eğirdir-Beyşehir.JPG

Beyşehir-Hadim :
Beyşehir-Hadim.JPG

Hadim-Gazipaşa (Demirtaş) :
Hadim-Gazipaşa.JPG

Serik (Taşağıl)-Köprülü Kanyon-Antalya :
Serik-Köprülü Kanyon-Antalya.JPG

Yeni okuyabildim turunu abi. Tur tarzın tam benim kafaya göre. Günlük 12-15 saat arası gece bile olsa varacağın yere kadar sürmek tam benlik. Çoğu bisikletçi bu rotayı senin günlük yaptığın km leri ikiye bölüp 60-80 km yapıp çadır kurup devam ederdi. Tabii tarz meselesi. Sen bu şekilde 5 günde bu turu yapmışsın. Diğer türlü 10 günü bulurdu. 1 hafta gibi bir sürede ne kadar çok yol yapıp yer görürsem mantığıyla harika bir tur olmuş bence abi. Ayağına sağlık.

• Beğen
@five Murat abi tur yapmış haber vermiyorsunuz yahu. Yine her zaman ki gibi güzel bir tur olmuş. Ayaklarına sağlık Murat abi. Yalnız geceye kalmamaya çalışın lütfen. Riski ne kadar azaltsak o kadar iyi :)

• Beğen
Geçen sene hadim taşkent alanya yaptım kuş yavası efsane bir yolmuş. Tebrik ederim tur için.

Yeni okuyabildim turunu abi. Tur tarzın tam benim kafaya göre. Günlük 12-15 saat arası gece bile olsa varacağın yere kadar sürmek tam benlik. Çoğu bisikletçi bu rotayı senin günlük yaptığın km leri ikiye bölüp 60-80 km yapıp çadır kurup devam ederdi. Tabii tarz meselesi. Sen bu şekilde 5 günde bu turu yapmışsın. Diğer türlü 10 günü bulurdu. 1 hafta gibi bir sürede ne kadar çok yol yapıp yer görürsem mantığıyla harika bir tur olmuş bence abi. Ayağına sağlık.
Çok teşekkür ederim. Şu an çadırsız olduğum için "Varana kadar pedal" formatında turlar yapıyorum. Hızlı olmadğım için de süre uzuyor. Belki emekli olunca formatı değiştiririm. :)

@five Murat abi tur yapmış haber vermiyorsunuz yahu. Yine her zaman ki gibi güzel bir tur olmuş. Ayaklarına sağlık Murat abi. Yalnız geceye kalmamaya çalışın lütfen. Riski ne kadar azaltsak o kadar iyi :)
Çok teşekkür ederim. Son turda geceye kamamayı başardım. (Küre dağları. 2. gün önce ) Geçrçi son etapta yine hava kararcaktı ama önce yağmur sonra dolu ve soğuk benim mahvetti. Etabı bitiremedim. Titredim :)

Geçen sene hadim taşkent alanya yaptım kuş yavası efsane bir yolmuş. Tebrik ederim tur için.
Çok teşekkür ederim. Gerçekten keyifli bir rotaydı. Tabi sıcak çok fazla yordu beni Tüm yolu gündüz gözüyle tekrar geçmek isterim.

Geri