Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Isparta'nın bisiklet yollarını kaldırılmış olması

İnsanı eğitmeden araç yolu veya köprü veya bisiklet yolu yaparsan,bir iş yapmış olmazsın.Önce insanı doğru yola sok,gerisi Allah(c.c)'ın izniyle kendiliğinden gelecektir.
Türkiye'de şu anda,ne araç yoluna,ne köprüye,ne bisiklet yoluna ihtiyaç var.Bu bakımdan ben her türlü yola karşıyım.Yapma Allah(c.c)aşkına,yapma.
Bu sene bir sürü insan,bisiklet üstündeyken öldü/öldürüldü.Doğru mu?
Peki,son yıllarda ülkenin her yerine bisiklet yolları yapılmadı mı veya yapılmıyor mu?
İnsan odaklı bir yönetim şeklini benimsemeyenlerin insanları yönettiği bir ülkede;aklı başında olan insanlar ya ölüyor,ya öldürülüyor,ya ülkeden kaçıyor,ya da kafasını iki eli arasına alıp düşünüyor.

Scudo
Bisiklet yolunu otoparka cevireceklerdir. Aha bunu bilmis olun. İspartada yasayan yada oraya gidenler pedaldaslar takip etsin

Ispartada okuyorum bende ,bisiklet yolu çok ahım şahım planlı değildi ama güzeldi,insanlar yaralanıyordu ve bazı sitelerde insanların dediği gibi hiç bisikletli geçmiyor söylemi yanlış .Ben her kullandığımda ya da kullanmadığımda o yolu kullanan görüyordum. Bazı kişiler de yolu daraltıyor yorumları yapmıştı fakat şu an da o yolda araçlar park etmiş yani değişen bir şey yok bahane üretiyorlar. Bisiklet yolunda kaza haberlerinin çoğunluğu da motor ve elektrikli motorların o yola girmesinden ötürüydü.Aynı zamanda insanlar otobüsten inerken sağına soluna bile bakmıyordu yola atlıyordu. Ben sabahın 8 inde bile karşıdan karşıya geçerken sağıma soluma bakarım bisiklet yolunda gelen var mı diye . Isparta halkını anlamak zor cidden ,vizyon sıfır adamlarda..

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
bu ülkede gelişmekten bahsetmeyin, halk istemiyor.

Ispartalı pedaldaş kardeşlerimizde mi suç yoksa yayalar da mı ? Kaldıranda suç bu sefer araç trafiği felç olacak:kptmya:

@hauy
Ah bu elektrikli bilinçsiz ahmaklar. Islah olmaz onlar. Araçtan nasıl sağa sola bakmaz . Akıllanmadılar mı o kadar kazadan sonra

• Beğen
Tepkiler: hauy
@muratokan bugün burdur dan gittik ıspartaya bisikletle,bisiklet yolları otopark olmuş arabalar parketmiş ahh bari keşke paralı olarak otoparka çevirseler diyecem ama seçimler is coming

• Beğen
Tepkiler: muratokan
@Desert Fox bak gorursun yakinda oda olur. Maksat cep doldurmak ve aciklarini azda olsa kapatmak. Yoksa secim kaybedilirse vay onlarin haline. Acliktan, 12 saate asgari ucrete calisan ve bu duruma dur diyemeyen ispartalilara mustehak bu durum...

Geri