Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ist/ maltepe sahil dolgu alanında dört tekerli bisikletler

burki

Üye
Tepki
66
Bisiklet
Claud Butler
asset.JPG asset (2).JPG

Şuan kiralama sistemi çalışmıyor. Hiç hoşuma gitmedi

Scudo
@burkiYalniz arka iki teker arasinda baglanti yok yani herhangi bi sekilde ayni hizda donmelerini saglayacak bisey de yok dengesiz guc uretilirse saga sola ceker gibi geliyor[emoji23]

Bugün gördüm, bişeye benzemediği gibi bisiklet yolunun ortasından gidince bütün yolu kaplıyo. Tamamen ticari düşünülmüş olsa gerek.

İstanbul'un genel çirkinliği içinde sırıtmayacak kadar çirkin bir araç olmuş. Çizeni de yapanı da tebrik etmek lazım!

Izgara tavuk kanat dumanı altında nezih bir sürüş için ideal.

• Beğen
Tepkiler: ekranci
@Ozy
Bunun üstünde de mangal yakarlar :snzdglsn::snzdglsn:

Yayalar ve tahmin edilemez sürüşler yapan bisikletler yeterince tehlikeliydi zaten bisiklet yolunda... Bu 4 tekerleklilere ne gerek vardı acaba... Komple kapatacaklar birde yolu :kötü::kötü::kötü:

• Beğen
Tepkiler: Ozy
@BerkEvren

Arap turistler ve İstanbul'da deniz görmeyen nüfus dışında kimsenin ilgisini çekmez abi bu çirkin şey. Ben Batum'da bunlardan birine binmek gibi bir hata yaptım. Bisiklete benzeyen bir şeyle yaşadığım en kötü deneyimdi. % 0,5'lik bir eğimde bile Rocky Balboa gibi hissettiriyor.

- Acı yok. Acı yok...Adrian...

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Mühendis değilim, o tarz bir eğitim de almadım ama elime kağıt kalem alıp bundan çok daha iyisini tasarlarım. Saçma sapan bir şey olmuş.

ücretleri : yarım saat 10 , saat 20 tl

Tasarımını geçiyorum, bisiklet yolunun kullanım alanı düşünüldüğünde salakça düşünülmüş bir uygulama. Yolun tamamını kaplayacak bu bisikletler yüzünden kaza yapan kişi belediyeye dava açsa tazminatı kazanması gerek!

• Beğen
Tepkiler: chanik chang
Geri