Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul +35 (grup projesi)

Kuzey Ege

Forum Bağımlısı
Tepki
10.031
İsim
Murat Gökhan
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Selamlar, öncelikle akıl yaşta değil baştadır olayına sonuna kadar inandığımı belirtmek istiyorum.

Ben 40 Yaşında ve yaklaşık 25 senedir aktif olarak bisiklet kullanan biriyim. Birlikte pedalladığım her yaştan birçok insan var.
Ancak hem birbirinin dilinden daha iyi anlayacağı, hem müsait olacağı, vakitlerin birbirine daha denk olacağı, ortam ve koşulların birbirine daha uygun olacağı öngörüsüyle ne zamandır böyle bir düşüncem var.
Eyüp'te oturuyorum, 2-3 arkadaş bile olsak çok zevkli olacağı kanaatindeyim. Genç arkadaşlarımızın enerjisine de, kişiliğine de saygımız oldukça büyük. Ancak bazen orta noktayı bulmak oldukça zor oluyor, 80 kuşağıyız biz, çok acayip bir Kuşak, bilenler bilir :)

Neyse, varsa böyle bir konuda beklentisi olan arkadaşlar, buluşalım gezelim, sohbet edelim, hatta ara sıra memleketi kurtaralım :)
Keyifli olur düşüncesindeyim, herkese iyi pedallamalar...

Scudo
ben 30 a adım attım sayılır neredeyse. her ne kadar ruhum 20 olsada :islik:
yani -30 / + 28 kabul eder misiniz :ssrtcbya::ssrtcbya::kedicik:

@chnkrmz
Bizim ruhumuz da hala 25'lerde merak etme. Yakın oturuyoruz diye hatırlıyorum. Eyüp...

hemen hemne yakınız. bağcılar

@chnkrmz
Yani yakın. Yapalım bir organizasyon. Cumartesi veya pazar. Hafta içi çalışıyorsunuz diye Hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Kuzey Ege aynen cumartesi yada pazar çok rahat gelirim. her türlü gelirim bisiketle atlaya hoplaya gelirim. hafta içi genelde mesaiye bile kalabilyom

• Beğen
Evet arkadaşlar, 3 kişi olduk bile.

Ekle benide 80 kuşağı değilim ama 80 liyim.

Bisiklet olduğu için yakın sayılır şirinevlerdeyim. İyide memleket kurtarırım

Yakın zamana kadar 25 hissediyordum heralde tam ara yasa geldim ne hissediyorum bilmiyorum

@baykuş97 @oktayakgoz. Beyler ozelden telefon numaranizi gonderebilir misiniz? Watsap grubuna ekleyeyim :) neyse hadi alt siniri da 26 yaptik :)

@oktayakgoz
Valla ben 40 yasindayim hala 25 hissediyorum, tum bisikletciler 25 yasindadir. Bizim bisikletlerimiz zamani durduran birer zaman makinesi sanki :)

Ozele gerek yok 05322967611 numaram. Şuan watsapp aktif değil akşama doğru olur. Bugün havada güzel olunca kartaldaki işime bisikletle geldim. Çocuğun telefonunu aldığım için aktif değil.

• Beğen
@Kuzey Ege çocukken çok bisiklet surdum. Sonra 27 yaşında karar verdim tekrar başlamaya. Hatta foruma kaydım 2007 ama başlayamadım. Bu sene mayısta yol bisikleti ile tekrar başladım. Arada kalınca hisler karışmış sanırım :)

@oktayakgoz
Valla ben de 91'den 97'ye kadar aralıksız sürdüm, sonra üniversite ile karışık iş hayatı olunca 4 sene kadar sekteye uğradı, gelince de iş askerlik evlilik falan derken çok ilgilenemedim. Şimdi o boşa geçen yıllar için kafamı duvarlara vurmaktayım. Hatta bildiğiniz sert bir zemin var ise oraya da vurabilirim. :) önerilere açığım :)

@Kuzey Ege özelden yazıcaktım ama profilinize ulaşamıyorum

@Kuzey Ege sertlik olarak duvar gayet yeterli :)

Bisiklet ile mi alakalı bilmiyorum ama bisiklete başlandıktan sonra hayat hepten boş gelmeye başladı. Geçmişi düşündükçe ve şu halime bakınca. Ne hatalar yapmışım. Spora 33 yaşında başladım mesela. O zaman kadar obezdim. Güzel bir vucuttan ziyade çom daha sağlıklı bir vucudum olabilirdi. 13 sene migrenle uğraştım. Majezik içerek nöbetlerden kurtardım. Yinede ayda 2 3 kere içiyordum. Bisiklete başladığımdan beri baş ağrılarımdan kurtardım. Olaya bakya 13 sene çıldırtan ağrılarla boğuştum. Bir keresinde gerçekten başımı duvara vurmuşluğumda var. Bisiklet belki bahane ama haytımda çok şey değiştirdi.

İlk bisikleti pinokyo olanlardanım ben:) 78 liyim bebekliğimden evelene kadar bisiklet sürdüm, sonra 10 yıl ara verdim. Bu sene tekrar başladım bisiklete yer ve zaman durumları müsait olduğu sürece aranıza katılmak isterim.
80 Kuşağı diyince birden ilk aklıma gelen mahalledeki abilerin bisikletleri ile bir tur ata bilmek için ne taklalar atardım o geldi aklıma boyum yetmediği için kadronun içinden sokardım bacağı yandan yandan sürerdim off off ne keyifli zamanlardı.

• Beğen
@caner1405
Vay benim de ilk bisikletin pinokyoydu. Katlanir bisikletin atasi!

Mesela bugün ilk kez karşıya bisiklet ile geldim. Kartala kadar ne güzel yerler gördüm. Avrupa yakasında hafta sonları sarıyere giderim mükemmel yerler var. Hiç mi hayatımda gitmedim. Hep arabayla gittiğim için bildiğim tek yer emirgan korusuydu. 35 yıl istanbulda yaşa hep yanından geç ve hiç görme bu güzellikleri. Bisiklet gerçekten ozgurluk mus

Geri