Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul +35 (grup projesi)

Scudo
@Ersin savaş
Aynen. Arkadas yillardir evlilik coluk cocuk askerlik is hayati canimiza tak etti ya!
Ha bu arada orta yas 50ye kadarmis, hala gencmisiz, bu da en guzel gelismesi tabii :)

Benim BMX'ti. Jantlar da plastik, trispoke :) O zamanlar güzeldi ama :)

@Uğur S. BMX lerle hareket yapardık taş gibiydi onlar... bide gidonu öne çevirip arka tekere gürültü çıkartacak bir şeyler takardık.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Olur, biz burada bi organize olalım da ordu gibi geliriz bir gün çayınızı içmeye :) Anadolu Avrupa çok farketmiyor aslında. 2,10 tl'lik akbile bakar. Fakat karşıda turlayıp dönüşte vapura binince insanın üzerine Çöken o melankolik ağırlık var ya, en acayip olanı o aslında. Sevmiyoruz vapuru. Suda Yüzen bisiklet isteriz :D

Valla yaştan geçer not aldık ama lokasyon zorluyo. Anadolu tarafına geçerseniz memnuniyetle katılırım sizlere

Evet, o çok Kişilik gruplardakilerin çoğu da foruma üye değil aslında. Facebook üzerinden organize oluyorlar. Biz de toplanıp milletin gözüne sokmalıyız ki bisikletlerimizi, göre göre alışsınlar. Bir ara Yiğit güneli platform adına ne güzel turlar düzenliyordu, katılım sayısı düştükçe o da vazgeçti sanırım.

şimdi bu kadar çoluk çocuğa (!) abilik edecek bir kişi lazım. :D
fakat öylesine berbat bir işte çalışıyorum ki bana kalan tek gün pazar. onu da kızıma ayırmak durumundayım.
uzun mesafe turlarına, grup sürüşlerine keşke yorumları yapmaktan ileri gidemiyorum.
neyse kısmet diyelim.

Anadolu yakasına yolunuz düşerse haberdar edin. Yeni 34'e girdim. 2 haftalık süreç katılım için yeterlidir. ( 17 yada 18 Ekim 2015 ) Biri konu açsın, Anadolu, Avrupa yakası fark etmez. ( Vapur, Marmaray geçiş kolay ) Ya Üsküdar yada Sirkeci toplanma merkezli 3-4 saat normal tempoda pedallayalım. Adına da "Her şey Kendi Sağlığımız İçin" olsun derim.

Çok olması organize olmayı zorlaştırır. Bence çok olmaktan ziyade az kişi ama çok tur ayarlanabilmeli.onumuz kış sıkıntı olacaktır ama yinede birşeyler yapılabilir.

çok güzel tarih bence bir abimiz :D açsın konuyu yapalım şu işi keyfimize bakalım ve bence biz Anadolu yakalılar birde karşının tadına bakalım derim yani Avrupa yakasını bilenlerle bir Sarıyer'e gitmek hiç fena olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
yaş tamam, ama anadolu yakasındayım. karşıya da gelmeye çalışırım.

Konu ellerinden öper. Sirkeci Garı yanı buluşmalı, Sarıyer gidiş-dönüş. Konuyu severek açarım ama benim durum biraz meçhul. 2 hafta kadar tahdilatım var. Konuyu açan tura katılamazsam çok ayıp olur.

Yaş tamam, sele işini ayarlarsam yol olmadı katlanırla Ben de gelirim.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Ekimin son haftası olursa süper olur sektör olarak fuar haftamız çünkü:)

Arkadaslar genel toplanma ile ilgili basligi bu kimse acmadiysa ben bu aksam acacagim, veya forum yonetimi acsin, fakat bizim +35 olayi da devam ediyor tabii :)

Geri