Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul +35 (grup projesi)

Scudo
bendeki de şans ama sizdeki de şans be kardeşim. cumartesi on numara hava vardı. pazartesi de on numara hava var. size yağmurlu hava düştü.

hava güzel görünüyor gündüz herkesin işi vardır da akşam sürüşü düşünürmüsünüz. saat dokundan sonra ya.

Cumartesi günü hem Pendik - Florya yapmak hem de istediğim trainer lastiğini bir türlü internet stoklarına koyamayan Decathlon Bakırköy mağazasına uğramak niyetiyle çıktım bende.

Bakırköy'de forumdan genç bir kardeşimiz olan @OguzGyan ile buluştuk. Vakit geç olunca Florya başka zamana kaldı, lakin sonunda kaptım lastiği.

Bir sonraki buluşmaya çağırırsanız geliriz :islik:
image.jpg

@Sadettin Z. abi senin de transferini gerçekleştirelim :D

@Sadettin Z.

Sizi aramızda görmek beni mutlu eder...

Güzel bir grup olmuş

@Kuzey Ege
kaç gün sürer ortalama...

edıt: ne kadar bütçe gerekli ortalama.......meraktan soruyorum mesala yani.......

@by.catamak
dostum ben bu proje için bir yıl süre ön görüyorum. İhtiyacım olan nakit ise yaklaşık 8.000 usd olacak gibi. Ancak bir blog sayfası aracıyla ingilizce ve türkçe paylaşımlar yapacağım, fotoğrafları paylaşacağım, yardım ve de bağış kabul edeceğim. bizde gezgine bağış kültürü yaygın olmasa da batı medeniyetleri bu konuda oldukça duyarlı.

@Sadettin Z.
hocam ne demek, her zaman, tabii ki çok mutlu oluruz.
sonbahar yağmurları bizi bir nebze durdurdu, soğuk havanın çözümü basit de maalesef yağmurda ıslanmanın çözümü bir yere kadar.
Biraz kurumaya başlasın ortalık, yapalım birlikte güzel bir tur.

• Beğen
Tepkiler: by.catamak
Arkadaslar forumdan 4 ve forum harici 2 kisi, toplam 6 kisi eyup-catalca arasi pazar gunu turluyoruz. Toplam 120 km gibi. Ort 20-25 arasi. Ter aticaz. Gelmek isteyenler yazabilir...

Saat kacta çıkılacak, erken olursa bana ters olacak da o yüzden soruyorum. Bana uyarsa mutlaka katılmak istiyorum

Aynı gün olmasaydı buna da gelirdim. Neyse sonraki günlerde olanlara katılırım şimdiden söyleyeyim beni de haberdar edin lütfen...

Hazırmıyız gençlerrrr..:hrkbuya::eek:

@volkan Öz
Valla hava sicak olsa ruhumuzu bile teslim edebiliriz ama soguk oldugundan sanirim sadece ter aticaz :)
Temmuz sicaginda bi 165 kmlik surusum olmustu, herhalde o gun 3 kilo falan vermistim. 70i non stop haci :D
Sikinti yok volki pazar cok kasmadan gidip gelicez zaten.

• Beğen
Tepkiler: volkan Öz
@chnkrmz
Ya burda su da var cihan, her ne kadar sicak da olsa oksijen oldu mu rahatsiz olmuyorsun. Sarkoy gelibolu arasi o kadar atmosfer vardi ki, bir taraf ege bir taraf marmara denizi. Mis gibi hava. Sariyere giderken yaptigin 20 km ile o yolda yaptigin 70 km ayni.

@Kuzey Ege
@chnkrmz
Geliyor musun pazar gunu??

@Kuzey Ege belli değil abi yarın kesin bişe söyleyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Geri